“Pet Veličanstvenih” na Radiju S

Radio S je, uz pomoć kompozitorke Sare Milutinović, predstavio novi radijski projekat pod nazivom “Pet Veličanstvenih”.

vizual 5 velicanstvenih

Reč je o pet vrhunskih vokala za koje je napisano pet novih pesama, prilagođenih pevačicama koje će ih interpretirati. Svaka pesma će biti ekranizovana spotom. Prvi spot, za numeru “Život u Koferima”, snimila je Jelena Tomašević.

“Život u koferima” ima smisla jer svi živimo brzo, jurimo nekuda, samo što ja nosim kofer ljubavi – rekla je Jelena vidno raspoložena I puna pozitivne energije koja je nije napuštala sve vreme snimanja.

pet velicanstvenih Jelena Tomasevic3
Foto: Radio S

U “Pet Veličanstvenih” Jeleni društvo prave Aleksandra Radović, Marija Šerifović i Emina Jahović, kao i Nataša Bekvalac, koja će 8. juna, tačno u podne, svečano predstaviti projekat premijerom njenog spota za pesmu “Žeton”.

Nakon toga Radio S će jednom nedeljno predstavljati po jednu pesmu i emitovati spot, premijernom objavom na oficijalnom Youtube kanalu Radija S.

Sve novosti i zanimljivosti u vezi sa projektom “5 veličanstvenih” možete pronaći i na zvaničnoj Facebook strani Radija S.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA