Beauty Fashion & Beauty

Koža na rehabilitaciji

Promena godišnjeg doba uvek zahteva i promenu u nezi kože. Nakon povratka s letovanja, pod uticajem sunca, mora i hlora često se suočavamo s izrazito dehidriranom kožom, sivim tenom i bez zdravog sjaja. Stoga je upravo sada idealno vreme da svojoj koži pružimo malo ljubavi kroz pravi post-letnji ritual nege u nekoliko jednostavnih koraka.

nuxe-post-letnji-oporavak-koze 

  1. Hidratacija već tokom čišćenja 

    Zašto ne biste krenuli s hidratacijom već tokom čišćenja kože? Kvalitetan hidratantni tonik ili micelarna vodica s hijaluronskom kiselinom, ne samo da će ukloniti nečistoće s lica, već i obilno navlažiti kožu pre nanošenja nege.

Photo: www.ethicare.in

Isprobajte NUXE Micelarnu vodicu za čišćenje lica i skidanje šminke koja obiluje upravo biljnom hijaluronskom kiselinom.

 

  1. Hranljiv užitak i vrelo hidratacije

Bitno je kosristiti prave sastojke, zato je snažna kombinacija antioksidanasa u NUXE Crème Prodigieuse® Enrichie idealna za negu umorne kože. Za hidrataciju je zadužen biljni glicerin, dobijen iz šećerne repe, kokosovog ulja, ulja suncokreta i uljane repice. Dok ulje slatkog badema deluje negujuće i omekšavajuće te sprečava isušivanje kože. Ova bogata i izdašna krema čarobno se topi u dodiru s kožom pružajući joj intenzivnu hidrataciju i dugotrajan osećaj prijatnosti.

  1. Iskoristite san za obnavljanje kože

Ništa ne obnavlja našu kožu tako dobro kao kvalitetan san uz obilan slojkvalitetne hidratantne noćne kreme.

Photo: www.huffingtonpost.com

Investirajte u visokokvalitetnu noćnu obnavljajuću kremu, poput NUXE Crème Prodigieuse® Nuit s proteinima boba i dragocenim antioksidansima, i dočekajte jutro obnovljenog i osveženog tena.

  1. I za kraj – ne zaboravite na usne

Vašim usnama je potrebna nega, zaštita i obnavljanje baš kao i ostataku lica, no, leti često zaboravljamo na zaštitu usana odgovarajućim stikovima s UV zaštitom, pa nam usne krajem leta deluju izrazito suvo i oštećeno.

Photo: www.beautylish.com

Hranite ih obilnim slojem balzama sa shea maslacom, poput NUXE Rêve de Miel® Balzama za usne, koji će podstaćiregeneraciju kože i vratiti im prirodnu zaštitu i mekoću.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *