Ideje za nju

Tajni vrt – šarolika potrga za blagom i bojanka

Ispostavilo se da odrasli vole da boje i da bojanke veoma opuštaju. Ima onih koji poštuju svoje radove na društvenim mrežama i kupuju više primeraka jedne bojanke kako bi isprobavali različite kombinacije boja. Bojenje je odličan način za oslobađanje stresa.
Tajni vrt – fenomen prodat u više od deset miliona primeraka širom sveta, međunarodni bestseler.

 Sadržaj

Dobro došli u moj svet tajnih vrtova! U ovoj knjizi ćete pronaći čarobnu crno-belu zemlju čuda punu fantastičnog cveća i neobičnog bilja. Tu su slike da ih bojite, lavirinti da kroz njih nađete put, šare da ih dovršite i mnogo prostora da sami docrtate šta želite. Koristite flomastere za bojenje i tanak crn flomaster ili pero da dodate svoje šare i detalje. Po knjizi su rasute poluskrivene bubice i neobična stvorenja. Potražite pčele, leptire i ptice skrivene među cvetovima. Poslužite se spiskom sa početne strane da biste lakše pratili šta ste sve uspeli da pronađete u potrazi za blagom.

O autorki

Džohana Basford je škotska ilustratorka. Njene ilustracije su prepoznatljive u svetu imožete ih pronaći na tapetama, pivskim flašama ili tetovažama.Ne koristi računar za svoje ilustracije, samo olovke i flomastere. Radi za Sony, Starbucks, Chipotle, Absolut Vodka i The Edinburgh Festival Fringe. Godine 2007. Dobila je Elle Decoration Design Award, a 2009. Channel 4 Talent Award.

tajni-vrt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *