Fashion & Beauty Modna pravila

Fenomen bele košulje

ONA je više od istorije, tradicije, navike. Ona je kultni detalj, ona je stil… Kad pomislite na belu košulju ne vezujete je za modu, jer ona je scena, kultura i događaj…

Zašto je bela košulja inspiracija? Zato što svoj život počinje sa važnim datumima: krštenje, prvi rodjendan, mala i velika matura, punoletstvo, diploma, prvi poslovni ili ljubavni dejt, venčanje…

Sa njom prosto ne može da se pogreši, jer svi vole belu košulju.

IMG_1670_640x960Jos od vremena veženih kao u starim spskim pričama ili danas kad nosi potpis modnog brenda, ona je zadovoljstvo, ona je miris čistoće i poruka koja se kroz vreme, ne menja.

ONA JE I MODNI KOMAD ČIJE SU KRAGNE, DUGMETA, I MAŽETNE SLALE NAJAČE PORUKE: tu sam! Da ispišem svaku priču kao na belom papiru ili slikarskom platnu. Ona je ponekad i svedok prevare ili zločina. U novije vreme dokaz je da karminom ili tragovima šminke ne poriče grešni trenutak.

I ako je simbol ozbiljnog muškarca i njegov stav stavlja u prvi plan, ne zaboravite da je bela košulja ozbiljan i obavezan komad u muškoj garderobi, i da je ipak ženskog roda.

Ono što Konstantin belu košulju izdvaja je personallna mogućnost veženih inicijala i lični dizajn koji ispunjava sva očekivanja i nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

IMG_1731_640x960

  https://www.konstantin-tex.com/ ,

Prodajna mesta možete pogledati  OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *