Beauty Fashion & Beauty

SEROZINC – STIGAO JE KRAJ ZA SJAJ

Leto i praznici su polako na odmaku, a preostaju nam samo lepa sećanja na odmor i uživanje na plaži. Za osobe sa problematičnom kožom, ovaj period često je obeležen i dobro znanom borbom sa tragovima nastalim od uticaja sunca na kožu. Nega i briga o novonastalim nepravilnostima, masnoći i aknama na licu, za takve osobe je normalna pojava nakon letnjih meseci. La Roche-Posay, kao stručnjak za osetljivu kožu, odlučio je reći #krajzasjaj! Lansiranjem novog proizvoda, koji je dopuna Effaclar liniji za negu lica, predstavljen je SEROZINC – naše jedinstveno rešenje protiv masnog sjaja, nepravilnosti i proširenih pora u obliku spreja!

Kao što znamo, sunce kratkoročno čini ten ujednačenijim, ali isto tako isušujući efekat sunca uzrokuje prekomerno zamašćivanje kože. Masnoća u kombinaciji sa zadebljavanjem gornjeg sloja kože začepljuje pore i sprečava pravilno lučenje sebuma. Krajnji rezultat je taj da sunce menja svojstva kože i čini je sklonijom nepravilnostima.

La Roche-Posay, osobama sa problematičnom kožom, predstavlja proizvod koji odgovara višestrukim potrebama masne kože. Serozinc, kao novitet u asortimanu, preporučuje se svima koji imaju problem sa masnom i kožom sklonoj aknama, zbog svog umirućućeg dejstva, obogaćen je cinkovim sulfatom, dermokozmetičkim aktivnim sastojkom, poznatim po svojim svojstvima regulacije sebuma i matiranja kože.

 

MOĆ CINKA

Cinkov sulfat se dugo u dermokozmetici koristio i zbog svog delovanja na masnu kožu sklonu aknama. Cinkov sulfat može biti od velike pomoći ljudima sa ovim problemom, jer ovaj ključni sastojak pomaže  smanjivanje lučenja sebuma.

DOKAZANA EFIKASNOST[1]

73% manje sjajna koža

71% manje masna koža

66% vidljivo smanjene pore

56% smanjen broj nepravilnosti

Cink je upravo zbog svoje efikasnosti omiljeni sastojak i ima višestruki značaj u nezi kože, budući da deluje pročišćujuće, smiruje i matira.

Sastojci u Serozincu pomažu kod regulacije sebuma, deluju umirujuće i pomožu pri obnovi kože. Sve ove delotvornosti La Roche-Posay je objedinio u spreju za jednostavnu i čestu upotrebu za maksimalne rezultate.

 

POTPUNA RUTINA NEGE KOŽE

Serozinc kao tonik u spreju će se idealno uklopiti u vašu rutinu nege masne kože. Koristite ga nakon Effaclar Gela za čišćenje kože, a rutinu završite Effaclar DUO (+) negom za lice!

Više informacija i korisnih saveta u vezi sa problematičnom kožom, a naročito aknama, potražite na zvaničnoj #FreeFromSpots web stranici.

 

 Ispitano pod dermatološkim nadzorom, 40 osoba, korišćeno 2 puta dnevno/ 4 nedelje.

SEROZINC_150ml_01

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *