Inspiriši se

VICHY ISPUNJAVA ŽELJE VAŠE KOŽE

Da li svojoj koži posvećujete dovoljno pažnje? U nadolazećim hladnim danima, koža lica zahteva posebnu negu kako bi zadržala svoju prirodnu blistavost i udobnost, i zato je tokom praznika nagradite! Poklonite svojoj koži omiljenu Vichy negu za lice, nagradite je dobrim izgledom, a Vichy će nagraditi Vas – plišanom torbicom sa Vichy uzorcima proizvoda za lice, telo i kosu.

Vichy ispunjava želje vaše kože

Život kože je dinamična ravnoteža koja se menja iz dana u dan, i zavisi od različitih unutrašnjih i spoljašnjih činilaca, pa joj je posebno zimi potrebna svakodnevna briga. Bez obzira na godine, stil života ili tip kože, Vichy smatra da uz odgovarajuću rutinu čišćenja i nege, koža može da bude preoblikovana i da dostigne svoj ideal. Osim lampica i božićnih ukrasa, neka u vreme praznika zablista i Vaša koža!

Vichy_Xmas plišana torbica_pink

AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA je linija proizvoda za osetljivu kožu lica koja efikasno hidrira isušena područja lica. Osim hidratacije, Aqualia Thermal dubinski jača kožu i daje joj svežiji i blistaviji izgled.

IDEALIA nega daje koži zdrav sjaj, ujednačava ten, izglađuje njenu površinu i ublažava bore. Idealna je za negu kože sa prvim znakovima starenja, kao što su: prve bore, manjak blistavosti i neujednačen ten.

LIFTACTIV je progresivna nega za korekciju bora i lifting efektom pruža koži čvrstinu iz dana u dan. Liftactiv Supreme omogućava borbu protiv starenja tokom celog dana i pruža trenutan utisak izglađene i ujednačene površine kože.

NEOVADIOL je linija proizvoda u obliku kompenzacione kozmetike koja obnavlja mladalački izgled kože i deluje na tri vidljive posledice menopauze na koži: osećaj gustine, preoblikovane crte lica i blistavost tena.

NORMADERM je kompletna linija za čišćenje i negu namenjena borbi protiv nepravilnosti odrasle kože.

SLOW ÂGE je prva Vichy „slow ageing“ nega koja deluje na znakove starenja koji nastaju pod uticajem okoline (UV zraci, zagađenje), emocija (stres, umor) i životnih navika. Slow Âge deluje na znakove starenja u nastajanju: od dishromije do tamnih fleka, od gubitka tonusa do nedostatka punoće kože.

Vichy_Xmas plišana torbica_sve boje

Ispunite želju svoje kože

Ove godine na listu za poklanjanje svojim najdražima ne zaboravite da uvrstite i proizvode za negu njihove kože! Vichy uz kupovinu Vaše omiljene nege za lice iz linija Idealia, Liftactiv, Neovadiol, Slow Age, Normaderm ili Aqualia, poklanja lepu plišanu torbicu sa 100 ml Ideal  body mleka-seruma koji će Vašu kožu hidrirati i učiniti lepom tokom cele godine. Uz navedeno, kao poklon stižu i uzorci Dercos šampona za osetljivo teme glave (7ml), Purete Thermale gela za čišćenje lica (3ml) i Teint Ideal tečnog pudera (1ml). Poklon torbica dostupna je u četiri boje – do isteka zaliha.

Više informacija o promociji i spisak partnerskih apoteka potražite na sledećem linku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *