Zdrave priče

DVOSTRUKO ČISTIJA KOŽA I LEPŠI TEN – Eucerin® DERMOPURE linija za masnu i problematičnu kožu

Pojava akni ili mitisera uobičajena je kod osoba koje imaju masnu kožu, koju karakterišu proširene pore i višak sebuma. Pore se u tom slučaju lako zapuše i, bez obzira na godine, postanu mesto pogodno za razvoj bakterija i upala.

Inovativna i autentična formulacija Eucerin® DERMOPURE linije efikasno umanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. Obuhvata osam preparata za kompletan tretman ovog tipa kože u cilju postizanja čistog i ujednačenog tena. Osim što efikasno umanjuju simptome masne i problematične kože i sprečavaju njihov ponovni nastanak, preparati iz ove linije umiruju iritacije i obezbeđuju optimalnu hidrataciju kože.

 

Povratite kontrolu nad svojom kožom uz redovnu upotrebu Eucerin® DERMOPURE preparata, koje sada možete pronaći u specijalnim pakovanjimadva po ceni jednog! Ponuda traje dok traju zalihe u bolje snabdevenim apotekama.

 

1+1gratis: Eucerin® DERMOPURE Gel za čišćenje kože (400 ml sa pumpucom za praktičniju upotrebu)

Nežno čisti kožu bez isušivanja, ne sadrži parfeme i sapune. Namenjen je svakodnevnoj upotrebi. Nanesite gel na vlažnu kožu, blago umasirajte i isperite mlakom vodom.

kopak DP gel

 

1+1gratis: Eucerin® DERMOPURE Micelarna voda (400ml) Zamenjuje upotrebu gela za čišćenje lica i tonika. Nežno i bez iritacija uklanja nečistoće, šminku i višak sebuma pružajući koži neophodnu hidrataciju. Nakon upotrebe koža je hidrirana i meka.

kopak DP MIcelarna

Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman PLUS

Eucerin® DERMOPURE Matirajući Fluid gratis

Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman je moćan, efikasan, ali neagresivan preparat za noćnu negu koji regeneriše i značajno poboljšava izgled kože. Deluje kao piling, uklanja sloj mrtvih ćelija sa površine kože, čime se umanjuju tragovi akni. Čisti pore i zaustavlja razvoj bakterija, što sprečava pojavu novih akni i bubuljica.

Eucerin® DERMOPURE Matirajući Fluid obezbeđuje 8 sati hidratacije bez suvišnog sjaja. Ne zatvara pore, deluje antibakterijski i protivupalno. Koristi se svakodnevno.

 kopak DP regenerativni tretman i matirajuci fluid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *