Beauty

Medeni praznični darovi za celu porodicu – NUXE

NUXE nega cele porodice

Ostalo nam je još malo vremena do trenutka kada će se u ponoć usne spojiti u slasne poljupce, a ruke u nežne zagrljaje. Kako bismo uživali u predstojećim praznicima i hladnim danima, neophodno je zaštititi kožu usana i ruku.

U hladnim mesecima upravo usne i ruke osećaju najveće posledice kako od hladnoće i vetra, tako i zbog grejanja u zatvorenim prostorijama. Ubrzani gubitak vlage dovodi kožu do intenzivnog isušivanja, crvenila i peckanja, a u težim slučajevima i do njihovog pucanja.

Stoga, poklanjamo vam ideju na koji način obradovati najmilije novogodišnjim poklonima koji će ih čuvati tokom cele godine.

Sigurnost, zaštitu…

…. hranjivu negu kao i taj neverovatan NUXE doživljaj mirisa i tekstura, celu će zimu vašim rukama pružati jedna od najboljih krema za ruke na svetu, očaravajuća NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte.

Nuxe_RDM_Mains_1+1

Bogata hranljivim uljima kokosa, slatkog badema, avokada, suncokreta, muškatne ruže i argana, ona intenzivno hrani i obnavlja suvu i oštećenu kožu. Izuzetno hranljivi shea puter štiti kožu od iritacija i omogućava joj trenutnu mekoću. Med bagrema garantuje dugotrajnu hidrataciju, dok vitamin E deluje antioksidativno protiv pojave znakova starenja kože.

Potražite u apotekama akcijsko pakovanje – Reve de Miel Krema za ruke i nokte 1+1 GRATIS.

Cena: 790 din

Veoma hranljiv…

… i obnavljajući tretman za suve i oštećene usne, NUXE Rêve de Miel® Baume Lèvres Balzam za usne, bogat je dragocenim biljnim uljima muškatne ruže, slatkog badema kao i uljnim ekstraktom nevena koji hrane, omekšavaju i regenerišu ispucale usne.

Med cveta bagrema umiruje, a pčelinji vosak i vitamin E štite hidrolipidni sloj kože.

RDM_BaumeLevres_Limited5

Shea puter je veoma bogat sastojcima kakvi su nezasićene masne kiseline i vitamini, koji umiruju i omekšavaju nežnu kožu usana pa tako uklanjaju neprijatan osećaj zatezanja.

Ulja kore grejpa i limuna daju osećaj neverovatne prijatnosti tokom upotrebe.

Potražite u apotekama limitirano izdanje Reve de Miel Hranljivog balzama za usne.

Cena: 1.150 din

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *