Inspiriši se

Godišnji horoskop za 2018 – JARAC; VODOLIJA; RIBE

Astrolog: Jovana Milekić 

JARAC

Horoskopski-znaci-10

Pred vama je godina u kojoj će vaši planovi rasti i sprovoditi se u delo. Bićete vrlo oprezni i spremni da se istinski posvetite samo onom što ste višestruko proverili. Januar mesec vam donosi priliku da rešite neka zaostala pravna pitanja, što će vas osloboditi briga.

Spremite se za godinu u kojoj ćete imati mnogo obaveza, ali ćete po njenom završetku zadovoljno trljati ruke.

Na emotivnom planu će takođe biti pomaka, što je i razumljivo, budući da kada se poslovni segment dovede u red, vi počinjete da primećujete i drage ljude iz okoline. Tokom januara meseca Venera boravi u vašem znaku, zajedno sa Saturnom, što će doprineti stabilizaciji emotivne situacije.

Mnogi Jarčevi će se u toku 2018. odlučiti za ozbiljniji pristup emocijama, ulazak u brak ili početak zajedničkog života. Od Septembra, pa sve do kraja godine će te planove o zajedništvu početi da realizujete.

Na zdravstvenom polju, povedite računa o zglobovima, kostima kolena i lumbalnog dela kičme. Posetite fizijatra i budite redovni na masažama. Čuvajte se povreda, u periodu od 18. marta do 17. maja.

VODOLIJA

Horoskopski-znaci-11

Vodolijama 2018. godina predstavlja godinu velike borbe za poziciju, ali i ekspanziju u poslu. Jupiter iz Škorpije se kreće vašim poljem karijere, dajući vam šansu da se izborite za svoje mesto pod suncem. U vašoj prirodi nije napadan nastup, više ste opredeljeni za razgovor, dogovor u koriste svih strana, ali će se tokom godine u koju ulazimo to malo modifikovati. Bićete spremni da se za svoj cilj izborite, po cenu bilo čega! Dobićete poriv za napredovanjem, a mnogi pripadnici znaka mogu biti u trci za rukovodeće položaje u svojim branšama. Stvari neće ići sasvim glatko, to je sigurno, ali će na posletku, kada se sve sabere i oduzme vaš položaj u poslu i društvu biti nikad jači!

U ljubavi je važno da se ne zalećete! Imaćete dosta ponuda, udvaranja i biti u dilemi šta da uradite.

Ako ste u vezi ili braku, a rođeni ste u prvoj dekadi znaka, treba da znate da od maja meseca vaš vladar Uran ulazi u za vas kvadratni znak, Bika. To bi moglo poljuljati vaše poverenje u osobu sa kojom ste. Biće dosta iskušenja kako bi odnos u kome ste opstao i sve prošao. Važno je da znate da komunikacija predstavlja jedino rešenje da saopštite problem i nađete rešenje.

Imaćete dosta nerealnih strahova, sa kojima će te izaći na kraj.  Odnosi sa ukućanima mogu biti povod za raspravu od maja meseca. Problem može nastati i u odnosu sa rođacima. Iz pomenutog razloga je bitno da jasno stavite na znanje šta su vaši limiti, kako se oni drugoj strani ne bi učinili nepostojećim.

Od polovine Maja do kraja godine ste u petoj brzini, pa vaš nervni sistem trpi. Mogući su problemi sa nesanicom kao i sa kostima. Stariji pripadnici znaka bi mogli da se pozabave kardiovaskularnim zdravljem i obave redovne kontrole.

RIBE

Horoskopski-znaci-12

Ribe su jedan od znakova koji će odlazak 2017. slaviti kao kraj veoma stresnog dvoipogodišnjeg perioda, u kome su kroz mnogo poteškoća naučili da očvrsnu i donose teške odluke. Polje posla je bilo poput bojnog polja, na kome su se sučeljavali različiti stavovi. Ugovori i dogovori su se teško postizali, a finansije su trpele.

Ovo je godina koja će biti daleko bolja od prethodnih tri kada je reč o poslu. Mnogi nezaposleni pripadnici znaka će taj status menjati a stariji pripadnici znaka će završavati i poslednje formalnosti za odlazak u penziju.

Kada je reč o emocijama, tu vas je Saturnov boravak u Strelcu prilično namučio. Problemi sa ukućanima su postali učestali, a zahlađenje u odnosima veliki problem. Nove veze koje su krnule su išle toliko teško, da su mnogi pripadnici znaka posle nekog vremena odustajali. Bilo je veoma teških momenata, a mnoge Ribe su u godini iza nas izašle iz neke veze ili braka. Jupiterov ulazak u Škorpiju vam daje priliku za sudbinske preokrete i podrška univerzuma je nedvosmislena! Bićete prilično dezorjentisani u samom startu, ali će se kako vreme prolazi snalaziti i dopustiti da novi ljudi uđu u vaš život.

Od 28. februara do 18. marta se pripazite povreda. Ovo je godina u kojoj će vas zdravlje sasvim dobro služiti i bićete u prilici da se stabilizujete.

Ceo horoskop možete pročitati u štampanom izdanju Aha magazina – XV broj (Januar/Februar 2018. godine)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *