Zdrave priče

Hotel Premier Aqua, spremio je za vas vrhunski program za balans organizma

.

_IMG9180

5Y4C7442 L

Ako ste deo velike kompanije i nemate vremena da se družite na jedan drugačiji način, evo prilike da zajedno prođete – PREMIER MAGIC WORKOUT program. Paket je detaljno osmišljen za sve one koji žele da nauče kako da održe postojeće rezultate i nauče šta je to zapravo pravilna ishrana. Treninge i obuku sprovodi nacionalni trener reprezentacije Srbije za kadete juniore i mlađe seniore Iva Vinković.

Аko želite efikasan fitness program koji angažuje sve velike mišićne grupe i pomaže pri sagorevanju velikog broja kalorija, relax tretmane u spa centru – PREMIER MAGIC WORKOUT je idealan za Vas.

There is nowhere they would rather be

5Y4C7309

Odlična energija, idealni koncept fizičke aktivnosti, zdrava ishrana, relaksacija, uživanje i opuštanje, timski duh.

hotel-premier-aqua-relax-zona

????????????????????????????????????

Nije bitno koliko godina imate i kakva je Vaša trenutna fizička sprema. Odabran tim je tu da Vas uvede u trening i sve benefite PMW programa. Za razliku od ustaljenih fitnes programa i monotonih treninga u teretanama PMW odlikuje raznovrsnost vežbi i podizanje fizičke spremnosti uz kontrolisanu ishranu prilagodjenu od strane vrsnih kuvara a još sve to u vazdušnoj banji i lekovitoj termalnoj vodi. PMW treninzi su prilagodjeni rekreativcima i sportistima koji podrazumevaju:

Jutarnje razgibavanje i vezbe istezanja, mobilnosti, jutarnji joging, power yoga, bodybalance, aquabic, vezbe snage i izdržljivosti, pešacke ture, spa, adrenalinski sportovi.

Neka Premier magic Workout bude Vas poklon samom sebi. Ispitajte svoje granice i vremenom ih pomerajte jer čovek je mlad koliko je fleksibilan u svakom pogledu-RECITE STRESU ZBOGOM. 

_DSC7064

26.08-01.09.201* 6 NOĆI / 7 DANA

* SMEŠTAJ NA BAZI PUNOG PANSIONA

* CELODNEVNO VOĐSTVO SPORTSTKIH AKTIVNOSTI OD STRANE IVE VINKOVIĆ

* 1 x HIDROMASAŽNA KUPKA U TERMALNOJ VODI ZA LIMFNU STIMULACIJU (20 MIN)

* 1 x LIMFNA DRENAŽA ( 30 MIN)

* 1 x HROMOTERAPIJA ZA ELIMINACIJU PRODUKATA METABOLIZMA ( 15 MIN)

* 1 x TOKOM BORAVKA KORIŠDENJE WELLNESS & SPA CENTRA ETNO HOTELA VRDNIČKA KULA

* NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE REKREATIVNIH SADRŽAJA HOTELA:KATARSYS: SLANA SOBA, FINSKA-, BIO- I INFRARED SAUNA, PARNO KUPATILO,VESELI TUŠEVI, RELAX ZONA, BAZENI SA TERMALNOM VODOM

* UPOTREBA SPORTSKOG KOMPLEKSA HOTELA PREMIER AQUA

* FAKULTATIVNI IZLETI: Pod vođstvom licenciranih vodiča, Vrdnik- Novi Sad- Petrovaradinska tvrđava, Obilazak manastira ( Ravanica, Mala Remeta, Jazak), Poseta Sirmiuma, Carske bare , Zasavica

* DODATNE AKTIVNOSTI – ADRENALIN PARK I ZIP LINE

Detaljan program možete videti na linku.

Hotel Premier Aqua,
Martina Klasića 16, Vrdnik, Srbija

www.hotelpremieraqua.com
+381 22 21 55 333
Viber +381 63 566 357
rezervacije@hotelpremier.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *