Fashion & Beauty

Lepota talenta

IMG_8768

Žena sa stavom i stilom koja planira svoje privatno i profesionalno vreme, trošeći ga samo na ono što je njoj vredno. To je čini potpuno drugačijom, organizovanom i srećnom. Ima poseban smisao za šalu kojim pokriva vrhunsku profesionalnost. Uspela je da spoji nespojivo — ozbiljno jutro i razigranu ludu noć. Pleše, glumi, vežba i pri tom stiže da čita. Knjiga je i dalje njen najbolji prijatelj — kroz beg u neke bolje svetove, gde se oseća bolje u mnoštvu besmislenih sadržaja koji nas okružuju. Njena prirodna lepota, u pravom smislu te reči, izdvaja je iz mase veštačkih silikonskih trendova i čini je nestajućom kategorijom prave dame.


Kako izgleda Vaše poslovno, a kako modno jutro? 

Meni je svako poslovno jutro i modno jutro, jer, kada radim Jutarnji program, već u pet sati izjutra sam kompletno stilizovana i spremna za program. Kada ne radim Jutarnji program, moje jutro je udobno i ušuškano.

Koliko je teško biti jutarnji čovek i kako izgleda priprema i organizacija jutra na RTS-u?

Ja jesam jutarnji tip. Volim jutarnju atmosferu, mir i prvu kafu, ali ustajanje u četiri sata jeste posebna vrsta izazova. Jutarnji program je veoma složen format koji se priprema danima i zahteva kontinuitet.

Istovremeno Vas svake nedelje gledamo kako glumite, šarmirate, pevate, igrate — sa puno talenta u svakom smislu… Šta je od toga prirodni talenat, a za šta treba priprema? I kako to izgleda u praksi?

Od detinjstva sam razvijala glumačke sklonosti i bavila sam se latino plesovima, tako da ja takve zadatke doživljavam kao svoj teren. Danas ne zahtevaju posebnu pripremu, ali je uvek potrebno neko vreme da naučite koreografije i uloge. Format emisije Luda noć mi dozvoljava da se izrazim kompletno i prikažem u drugačijem svetlu.

Jutarnji stil oblačenja i glamur kostim, tačnije visoka moda koju nosite u muzičkom programu Luda noć su potpuno različiti, u čemu se bolje osećate? 

U udobnim i svedenim odevnim kombinacijama. To je moj stil, a jednostavnost je moj izbor u svakoj prilici, jer se pokazalo da mi najviše pristaje. Volim nakit, na taj  način stilski oblikujem svakodnevne kombinacije.

Koja je Vaša lista prioriteta kada je u pitanju posao, a koja kada je u pitanju privatni život?

Veoma pažljivo biram prijatelje i u svoj svet puštam samo ljude za koje ocenim da me oplemenjuju i da su suštinski dobronamerni i iskreni. U poslovnom svetu ne postoji taj luksuz, saradnici su nam često nametnuti, a okruženje u kom radimo uopšte ne mora da funkcioniše u skladu sa našim senzibilitetom. Zato poslu pristupam profesionalno, korektno prema svim kolegama, sa mnogo uvažavanja i malo emocija.

Koji savet stilistkinje koristite privatno?

Ne opterećujem se ni savetima ni pravilima. Biram odeću po svom nahođenju.

Da li imate omiljenu boju i šta mislite o tome koja je poruka koju ljudi šalju odećom, odnosno stilom?

Volim zemljane boje, zlatnu, crvenu… Iskreno, ne verujem u to da svojim stilom šaljete naročitu poruku. Možete samo da pokažete da ste uredni i pristojni i sa osećajem za meru ili obrnuto.

Koliko ste zavisni od društvenih mreža i mobilnog telefona i da li Vam je to stresno?

Bez mobilnog telefona danas više ne možete ništa, pa je suvišno i da raspravljamo o tome da li je to dobro ili ne. Društvene mreže koristim koliko mi prija, tako da za mene to nije izvor stresa. Moja generacija nije stasavala uz takvu vrstu komunikacije, zbog toga imamo dobar balans, održali smo dobar nivo direktne komunikacije.

Da li ste poslovno ostvarili svoj san i koji je korak dalje u Vašoj karijeri?

Ne, samo sam ostvarila ciljeve koje sam sebi postavila i za koje sam se nadala da ću postići u ovom životnom dobu. U ovom trenutku, za mene je profesionalno najbolje da budem posvećena emisijama u kojima sam angažovana, još uvek nije vreme za novu fazu ili autorske emisije.

Koliko Vam je bitna fizička aktivnost i da li mislite da svako sebe može najbolje da modelira?

Mom telu je neophodna fizička aktivnost, kada ne treniram, ne osećam se dobro ni fizički ni psihički. Uz adekvatne treninge i tek umerenu ishranu zaista možete svoje telo da dovedete u dobru formu. Ja sam sebe setovala tako da mi je motiv zdravlje, a ne estetika.

Šta je ono što Vas nismo pitali, a hteli biste da nam kažete?

Niste me pitali šta je dobra alternativa u ovoj poplavi besmislenih sadržaja na različitim internet platformama. Knjiga. Stara dobra knjiga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *