Sara Jo otkriva sve tajne!

Aktuelni singl Sare Jo “Bez sna” postao je pravi hit, a o spotu za pesmu ne prestaje da se priča! Pažnja regionalne javnosti već dva meseca usmerena je na Saru i njen novi projekat, a ona je odlučila da u jednom videu, svima do detalja otkrije, kako je nastajao spot za pesmu “Bez sna”.


Foto: Benny Gaši

Presrećna sam zbog toga što je publika zavolela “Bez Sna”, a posebno sam ponosna na spot, koji je potpuno drugačiji od spotova kakve sam do sada snimala. Odlučila sam da objavim making of video i da publici dam priliku da “zaviri” na snimanje spota, kao i da im pokažem koliko smo se trudili i kako su nastajale scene. Još jednom se zahvaljujem reditelju Lazaru Bogdanoviću, produkciji “Kaktus Media” i svima koji su pomogli da moja nova pesma i spot na najbolji način budu predstavljeni publici – kaže Sara.

Ovako veliki uspeh pesme “Bez sna” potvrdio je poziciju Sare Jo kao naše najuspešnije i najaktuelnije mlade pop zvezde, a nju je dodatno inspirisao da publici uskoro predstavi još novih pesama.

Pogledajte kako je nastao spot za pesmu “Bez Sna”:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA