Nekategorizovano

LG i Fondacija NJ.K.V. Princeze Katarine donirali veš mašine Specijalnoj bolnici

Kompanija LG Electronics (LG) je u saradnji sa Fondacijom Njenog Kraljevskog Visočanstva Princeze Katarine donirala dve nove Spa Steam mašine za pranje veša medicinskom osoblju Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Sokobanjskoj ulici.

Donirane LG veš mašine su najsavremenijeg tipa proizvodnje, velikog kapaciteta od 9kg i imaju Spa Steam specijalnu funkciju za uklanjanje alergena iz odeće. Kompanija će naknadno donirati i mašinu za sušenje veša istog kapaciteta, sa naprednom tehnologijom invertera sa DUAL Inverter Heat Pump™ koji obezbeđuje najviši nivo energetske efikasnosti, čime će ukupna vrednost donacije iznosi oko 250.000 dinara.

Kao društveno odgovorna kompanija, imamo zadatak da ukažemo na važnost brige o najmlađima i zato smo veoma ponosni što imamo priliku da na ovaj način pomognemo Specijalnu bolnicu za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju u Beogradu. Nadamo se da će veš mašine koje danas doniramo olakšati roditeljima koji ovde borave sa svojim mališanima, ali i zaposlenima. Na licu mesta uvideli smo da je bolnici preko potrebna i mašina za sušenje veša, pa ćemo sa zadovoljstvom i nju donirati. Zahvaljujem se Fondaciji Princeze Katarine koja nam je omogućila da učestvujemo u nečemu što po nama predstavlja jedan od prioriteta, a to je borba za zdravlje dece”, izjavio je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji.

Veoma sam srećna što smo ponovo u Sokobanjskoj sa ovim divnim ljudima. Ovog puta uz pomoć prijatelja iz kompanije LG doneli smo i dve nove, preko potrebne, mašine za pranje veša. Sigurna sam da će ova pomoć lekarima i pacijentima olakšati svakodnevicu, a nadam se da ćemo se uskoro ponovo videti i biti u prilici da vam ponovo pomognemo”, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Menadžment Specijalne bolnice za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologiju, ovom prilikom zahvalio je Fondaciji Princeze Katarine i kompaniji LG na vrednoj donaciji i pruženoj pomoći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *