Muzika

Legendarni francuski Transwave prvi put u Beogradu

Kultni trance izvođač Deedrah/Trancewave nastupiće u beogradskom klubu Anderground u subotu 13. aprila s početkom od 23 h.
Ljubitelji starijeg trance zvuka biće u prilici da uživaju u live setu jednog od najpoznatijih artista ovog žanra, koji po prvi put nastupa u Srbiji!

Transwave, legenarni projekat iz Francuske osnovan je u septembru,1994. u sastavu koji su činili Frederic Holyszewski i Christof Drouillet. Iste godine izdali su svoj prvi singl za Transpact i u godinama koje slede, imali su nekoliko izdanja i tri albuma, među kojima su i singlovi “Land Of Freedom”, “Hypnorythm”, “The Outerspace” i drugi. Deedrah, predstavlja solo projekat iza koga stoji Frederic ‘Dado’ Holyszewski, verovatno svima najpoznatiji po remixu koji je uradio za Shakta – Lepton Head, koje je ujedno i njegovo prvo zvanično izdanje pod tim imenom, koje je takođe jedno od najvećih klasika Goa Trance zvuka, ikada! Frederic ‘Dado’ Holyszewski, koji je će nastupiti na ovoj retro trance žurci u klubu Anderground, stoji iza još nekoliko poznatih projekata: “Synthetic”, “Cypher”, “Dandandado”, “The Good The Bad and the Ugly”, “Kaledoid”, “Krome Angels”.

Ovaj čuveni izvođač iza sebe ima toliko klasika, sa raznim projektima, da bi ih culi sve, celo veče njegovih izdanja ne bi bilo dovoljno! U subotu 13. aprila imamo priliku da čujemo njegova dva najvažnija projekta, Transwave i Deedrah, uz domaću podršku USB ekipe koju čine MarkPanic, Filip Nikolaević i Mića.

Karte se mogu kupiti pretprodaji na sledećim lokacijama; DD Tickets: Strahinjića Bana 22, preko : http://www.ddtickets.rs/.

Više o ovom događaju možete pročitati na zvaničnom Facebook eventu:
https://www.facebook.com/events/569716646845580/?active_tab=discussion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *