Gradski vodič

ZALASCI SUNCA NA DEV9T UZ POSEBNE MUZIČKE GOSTE

Interaktivni umetnički događaj Dev9t, ove godine predstavlja sunset specijale, posebno osmišljene muzičke događaje kojima će skoro svaki dan biti ispraćeni poslednji zraci sunca i u sklopu kojih će nastupiti i specijalni gosti. Bob Moses, Monolink, Behrouz, Red Axes i Graham Candy svojom muzikom učiniće da svaka noć na Dev9t počne u najlepšem mogućem izdanju.

Kraj vikenda, u nedelju, 16. Juna, do zalaska sunca publiku na Dev9t vodiće GRAHAM CANDY. Ponedeljak ne može biti loš, ako se na njegovom zalasku čuju zvuci elektro pop atrakcije BOB MOSES. Bob Moses stižu u Ciglanu u ponedeljak, 17. Juna, a podržaće ih Jan Kinčl & Regis Kattie, Marko Milosavljević i Akioki. Nijedan ponedeljak neće biti bolji od tog!

Bob Moses i Zackery Michael

Dan posle, u utorak, 18. Juna, zalazak sunca će biti dočekan uz jednog od najpoznatijih alhemičara dance muzike i svetski poznatog producenta iz San Franciska. BEHROUZ NAZARI dolazi da zapali Dev9t svojim proverenim formulama! Na talasu te priče u sredu, 19. Juna nastupiće još jedan svestrani muzički genije – Steffen Linck aka MONOLINK. Četvrtak, 20. Jun, rezervisan je izraelski elektronski indie dvojac RED AXES. Inspiraciju pronalaze u disco, house, garage rock, post-punk, psychedelic rock i techno zvuku, a svojim jedinstvenim pristupom elektronici, Red Axes širi horizonte i briše granice između plesne i alternativne muzike.

Graham Candy, Foto: Michèl Passin

Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 27. maja i vršiće se putem prodanih mreža Gigstix i Tickets, kao i online putem njihovih sajtova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *