Nekategorizovano

SAVREMENI IZAZOVI VRTIĆA – Vrtić 21. veka

Predškolska ustanova „HAPPY KIDS“ i Centar za stručno usavršavanje Kikinda u saradnji sa MIB-om iz Ljubljane organizuje PRVU MEĐUNARODNU KONFERENCIJU – SAVREMENI IZAZOVI VRTIĆA „VRTIĆ 21. VEKA“, koja će se održati online 1.4.2021. godine.

Tokom jednodnevnog programa, predavači iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Italije i Velike Britanije predstaviće svoja znanja, iskustva i primere dobre prakse u 12 oblasti predškolstva, sa posebnim osvrtom na praktične izazove rada sa decom predškolskog uzrasta i njihovim roditeljima.

Svoje učešće na skupu u ulozi predavača imaće eksperti iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, profesori fakulteta, direktori predškolskih ustanova, stručni saradnici pedagozi i psiholozi, iskusni vaspitači.

Konferencija je namenjena vaspitačima, medicinskim sestrama vaspitačima, stručnim saradnicima, rukovodiocima u predškolskoj ustanovi, kao i roditeljima koji žele da unaprede svoje roditeljske kompetencije.

Omogućeno je prisustvo neograničenog broja ljudi konferenciji, te se očekuju brojni učesnici iz zemlje i regiona.

Stručni skup je akreditovan u Zavodu za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja. Konferencija ima vrednost stručnog usavršavanja od jednog boda i svi učesnici dobijaju sertifikat o pohađanju iste. Takođe, svim učesnicima biće dodeljena i zahvalnica za podršku ovog projekta.

Više informacija o konferenciji pričitajte klikom na linku

https://happykidsvrtic.rs/medunarodna-konferencija-vrtic-21-veka/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *