Nekategorizovano

Automobil ŠKODA OCTAVIA osvojio nagradu „Best Cars 2022“ po mišljenju čitalaca

Poseban trijumf za model ŠKODA OCTAVIA: ova poslednja pobeda predstavlja deseti put da je najprodavaniji češki proizvođač pobedio u renomiranoj anketi čitalaca „Best Cars“ koju je organizovao nemački automobilski magazin „auto motor und sport“. U 46. izdanju ove ankete, više od 100.000 čitalaca i online korisnika dalo je svoj glas i još jednom pozicioniralo model OCTAVIA na prvo mesto u kategoriji „compact class“. Ukupno 386 modela u dvanaest kategorija imalo je pravo na učešće u anketi „Best Cars 2022“.

Nakon uspešnog debija 2021. godine, četvrta generacija najprodavanijeg ŠKODA modela ponovno je zauzela prvo mesto u kategoriji uvoznih automobila kompaktne klase za 2022. godinu. ŠKODA OCTAVIA i još jedan model iz Volkswagen grupe dobili su po 12,2 procenta glasova od strane više od 100.000 čitalaca i online korisnika „auto motor und sport“. Ovo sada označava desetu titulu „Best Cars“ za model OCTAVIA: devet puta kao najbolji uvozni model u „compact class“ i jednom kao najbolje uvozno vozilo u kategoriji „automobil srednje veličine“. Predstavljena 2020. godine, četvrta generacija ŠKODA bestselera prostranija je, sigurnija, bolje povezana i privlačnija nego ikad pre. Dostupna u hatchback i COMBI formatu, OCTAVIA dolazi ne samo s efikasnim benzinskim i dizel motorima, već se može naručiti i kao verzija na prirodni gas, kao i sa mild-hibridnom i plug-in hibridnom tehnologijom.

ŠKODA OCTAVIA nastavlja da skuplja nagrade


Četvrta generacija modela OCTAVIA nastavila je uspešan niz započet u svojoj debitantskoj godini prikupljanjem prestižnih nagrada i u 2021. Na dodeli nagrada „Auto Trophy 2021“ nemačkog auto magazina „Auto Zeitung“ ponovo je proglašena najboljim uvoznim vozilom u kategoriji „kompaktni modeli“, osvojivši svoj osmi trofej zaredom u ovoj anketi čitalaca, a ukupno četrnaesti. Ranije te godine osvojila je svoju jedanaestu titulu najboljeg uvoznog flotnog vozila u kompaktnoj klasi na takmičenju „Company Car of the Year 2021“ nemačkog časopisa „firmenauto“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *