Nekategorizovano

MAGIČNA NOĆ ZA PAMĆENJE

Stil, glamur, atmosfera ispunjena emocijama i veličanstveni nastup balkanske muzičke zvezde Senidah obeležili su jučerašnji ekskluzivni Fashion&Friends događaj.

Veče je u potpunosti bilo podređeno istinskom uživanju dugogodišnjih saradnika, partnera i prijatelja vodećeg multibrend koncepta u regionu.  

Sto odabranih zvanica iz sveta biznisa, mode, filma i muzike uživalo je uz energični beat beogradskog DJ-a Rokama i vrhunske koktele barmena koji je stigao iz Londona specijalno za ovu priliku.  

Prostor je odisao zavodljivim glamurom, a upečatljivi detalji i prepoznatljivi crno-beli pod verno su preneli duh Fashion&Friends koncepta.

Kruna večeri bio je nastup umetnice koja godinama samouvereno vlada na tronu regionalne muzičke scene.

Senidah je izvela svoje najveće hitove u potpuno novom, flamenco aranžmanu, a već nakon prvih taktova megapopularne pesme Slađana, sa samo njoj svojstvenom lakoćom, atmosferu je pretvorila u pravi muzički spektakl o kom će se još dugo pričati.  

Koncert je završen svima omiljenim hitom Replay, koji je nastao kao rezultat kreativne saradnje između Senidah i čuvenog italijanskog denim brenda.

Tokom proteklih 15 godina, Fashion&Friends postao je prepoznatljiv po modnim dešavanjima koji pomeraju granice inovativnosti i kreativnosti, bez jasne razlike gde prestaje moda, a počinje umetnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *