Nekategorizovano

Newsflash #16: Nedeljni apdejt o EXIT zvezdama

I ove nedelje pratili smo šta su radile naše omiljene EXIT zvezde, samo 20 dana pred festival! Boris Brejcha i Enrico Sangiuliano odlučili su da nam poklone novu muziku, James Arthur novi spot, a Calvin Harris je podelio recept za magični „Napitak”.

Boris Brejcha: „Up Down Jumper” EP je tu! 

Posle četvorogodišnje pauze, Boris Brejcha je na svojoj etiketi „Fckng Serious” izdao EP „Up Down Jumper” sa dve nove trake. Znamo da ovaj veteran hi-tech minimala svoje neobjavljene trake pušta na setovima kako bi testirao njihov kvalitet. Isti slučaj je i sa „Keep Rolling”, i „Up Down Jumper”, kojima je razdrmao publiku na svom Cercle setu u Areni Nim u aprilu, pre nego što je odlučio da ih i zvanično objavi.

Dva nova bengera savršen su primer Brejchinog prepoznatljvog stila.

Enrico Sangiuliano: Silence EP x NINETOZERO

Italijanski DJ Enrico Sangiuliano objavio je novi EP pod nazivom „Silence”, kao debitantski projekat sopstvene izdavačke kuće „NINETOZERO”. Nova etiketa vremenski je ograničena – Sangiuliano će u naredne tri godine objaviti niz opusa pre nego što okonča njen rad. 

„Proći ću kroz ovaj evolutivni put tri godine, od početka do kraja, od 9 do 0. Hajde da ga prihvatimo i zgrabimo dok je tu! Ništa nije večno”, izjavio je Enrico o svojoj etiketi. 

Putovanje počinje od 9. poglavlja – „Silence” EP-a, na kojem je doneo 4 nove trake „Silence”„Future dust”„New Expression of Love”, i „Silence (Vocal mix)”.

James Arthur x Lost Frequences: Stigao spot za „Questions”

Britanski superstar James Arthur udružio se sa belgijskim DJ-em Lost Frequences kako bi nastao singl „Questions”. Pre dve nedelje, pesma je premijerno osvanula u etru, a od danas je tu i spot! 

Prelepi sunčani i zlatni kadrovi sa plaže otvaraju video za pesmu koja neodoljivo podseća na lagano i dugo leto.

Calvin Harris: Recept za magični „Napitak” 

Fantastični Calvin Harris podelio je sa svojom publikom kako je nastao novi letnji hit „Potion”, sa Dua Lipom i Young Thugom. U videu od samo 30 sekundi, Calvin je otkrio da je proces bio izuzetno jednostavan. Hit u četiri koraka sastoji se iz sviranja nekoliko akorda na električnom klaviru, zatim dodavanja gitarskih elemenata i bas linije, i na kraju jednostavno pozivanja Dua Lipe da otpeva vokal!

Za nešto više od dve nedelje, pesma je prikupila preko 15 miliona pregleda na YouTube-u, i to je napitak u kojem ćemo uživati na Exitovoj Glavnoj bini 9. jula! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *