Nekategorizovano

Otkrivamo šta je „Must have“ u vašoj putnoj torbi ovog leta

Leto se bliži, kovid mere popuštaju, pa konačno možemo da počnemo da se pripremamo za toliko iščekivana putovanja. Većina nas je željna odlazaka van grada, pa sve češće vreme posvećujemo smišljanju idealnog odmora.

Dok koferi nestrpljivo čekaju da budu spakovani, osim novih krpica i aksesoara, na svoju šoping listu za putovanje stavite i male, moćne FOREO gedžete koji obezbeđuju negu kao iz salona, a staju u svaki kofer i putnu torbu. Održite svoju kožu čistom, hidriranom i glatkom tokom sunčanih letnjih dana.

Šestominutni tretman za blistavu kožu

Ovog leta zamenite skupe beauty tretmane pametnim FOREO uređajima koji će vam, zahvaljujući dogotrajnosti i izdržljivosti, uštedeti i vreme i novac. Za svega šest minuta dnevno, dobićete tretman ravan onim iz najeksluzivnijih kozmetičkih salona.

Svoj spa ritual započnite nežnim, ali efikanim dubinskim čišćenjem lica uz čuveni LUNA 3 aparat, zahvaljući kojem će vaša koža biti oslobođenja svih nečistoća, glatka i podmlađena. 

U nastavku vaše dnevne rutine, masaža lica uz FOREO BEAR, aparat savršenog dizajna i još boljih mogućnosti, toniraće vašu kožu, doprineće njenoj blistavosti i učvrstiti je.

Dubinsku negu i mladalačku svežinu lica garantuje dvominutni tretman uz UFO 2 – moćni uređaj, koji nudi profesionalne rezultate koristeći kombinaciju različitih tehnologija.

Redefinišite brigu o sebi stvaranjem rituala koji nudi dugotrajne profesionalne rezultate u udobnosti vaše sobe.
Jedinstvene FOREO uređaje koji kombinuju dostignuća savremene tehnologije u službi lepote i nege kože, karakteriše personalizacija nege kože uz aplikaciju koju možete instalirati na vašem pametnom telefonu.
Bilo da ste planirate putovanje na neku egzotičnu destinaciju ili da je vaš izbor put po Srbiji – FOREO uređaji su must have!
Svi FOREOproizvodi dostupni su za kupovinu u Jasmin parfimerijama kao i online na jasmin.rs i ananas.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *