Ideje za decu Kreativan prostor

3 korisne stvari za svaku dečiju sobu

Opremanje dečije sobe je posao koji se nikada ne završava. Uvek je potrebno još nešto, uvek nešto fali i nedostaje. Ovog puta predlažemo 3 stvari koje zaista mogu biti korisne i trebalo bi da se nađu u svakoj dečijoj sobici. Evo šta smo stavili na ovu našu kratku listu.

Dečija posteljina sa crtanim likovima

Dečija posteljina i nije neki predlog verovatno ćete pomisliti. To je nešto što se podrazumeva da se nalazi u svakoj dečijoj sobi. Međutim, dečije posteljine sa crtanim likovima iz omiljenih Disney filmova i drugim dečijim herojima – e to je već nešto sasvim drugo, priznaćete, zar ne? 

Realistična posteljna za krevet sa omiljenim crtanim likom, bilo da je u pitanju Spiderman, Frozen, patrolne šape ili Miki Maus, nije više posteljina već igračka, i to kakva! A da ne zaboravimo, tu su i posteljine koje svetle u mraku. Kako su one tek dobre i zanimljive! Zato ako želite da ubijete dve muve jednim udarcem, tj. da obradujete mališane, a isto vreme i da ih lakše ubedite da je ipak vreme za spavanje, definitivno bi ovo mogao biti pravi izbor. 

Dečiji koferi za putovanje

U vreme letnjih odmora, odlazaka na more, složićete se da kofera nikad dosta. Ako se spremate na put sa mališanima, korisno je ako pri ruci imate poseban kofer specijalno za njih. Dečiji koferi za decu su veoma praktična stvar. Mnogo je lakše ako svu odeću i sve dečije stvari možete odvojiti u kofer specijalno ostavljen za njih, nego da mešate njihovu robu sa vašom.

Naravno, to su ponovo crtani junaci u prvom planu. Dečiji koferi sa aplikacijama crtanih junaka su naravno najpopularniji. Pored standarnih kofera za decu sa točkićima tu su i setovi 3 u 1, sa malim, srednjim i velikim koferom koji takođe mogu biti veoma korisni kada je potrebno spakovati sve te igračke koje treba poneti sa sobom.

Montesori baby smart kućica

I naravno, na kraju kakva bi to dečija soba bila bez igrački. Montesori smart kućice za decu su zaista višenamenskog karaktera jer imaju kako edukativnu tako i zabavnu ulogu. Uz njih deca veoma brzo uče ali i imaju izvor zabave koji će ih odvojiti od ekrana televizora, kompjutera i telefona. Montesori kućice se lako sklapaju i namenjene su za samostalnu igru dece uzrasta već od 2 godine. Budite sigurni da sa ovom kućicom u dečijoj sobi mališanima nikada neće biti dosadno.

To su bila naša 3 predloga za opremanje dečijih sobica. Nadamo se da su bila korisna i da su vam se dopala.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *