100% prirodno

Tri proizvoda za savršenu negu tela

Koža je najveći ljudski organ, te njen izgled zavisi kako od unutrašnje, tako i od spoljašnje nege. Kako bismo što više sačuvali kožu koja nas štiti od mikroorganizama, prljavštine i drugih faktor, neophodno je posvetiti joj pažnju i brigu, jer kao što znamo – koža pamti.

Dar kozmetika iz Beograda bavi se proizvodnjom prirodne kozmetike i jedna je od prvih laboratorija koje su na srpskom tržištu počele sa razvijanjem prirodnih kozmetičkih preperata. Kako je napravljena od biljaka, Dar kozmetika sa svojim proizvodima pomaže pri saniranju određenog dermatološkog problema ili ublažavanju njegovih posledica. Neprestanim radom na inovacijama laboratorija Dar kozmetike svake godine iznenadi svoje  potrošače  novim proizvodom  koji je namenjen njihovim potrebama.

Photo: Aha Magazin

Ručno izrađeni Dar sapuni prvi su korak pri negovanju kože koji nikako ne bi trebalo preskakati. Naš izbor danas je Dar sapun „Krem bele čokolade“. Ovaj sapun namenjen je osetljivoj i suvoj koži  i zbog svog sastava pogodan je za negu osetljive kože lica i tela.

Photo: www.darkozmetika.rs

Sastav:  Nаtrium cocoаte, nаtrium pаlmаte, nаtrium olivаte, mаslinovo ulje, jojobа ulje, kаkаo buter, biljni glicerin, vitаmin E, eteričnа uljа bosiljkа, gerаnijumа i ruzmаrinа.

Sledeći korak je krema. Prirodne kreme Dar kozmetike su zbog svog kvalitetnog ulja i biljnog materijala od kog su napravljene, postale prepoznatljiv i cenjen proizvod. Jedna od njih je prirodna Dar krema za lice sa aloja vera gelom. Ova krema predtavlja aktivni biljni tretman koji povećava elastičnost kože i štiti je od loših vremenskih uticaja i UV zračenja. Posle velike izloženosti suncu ova krema je pravi izbor.

Photo: www.darkozmetika.rs

Sastav: voda, ružina voda, maslinovo ulje, nevenovo ulje, pčelinji vosak, bademovo ulje, aloja vera gel, jojoba ulje, ulje pšeničnih klica, ulje aloja vere, kakao buter, kastor ulje, ši buter, biljni glicerin, vitamin E, ksantan guma, eterična ulja: lavanda, bosiljak i geranijum.

I poslednji, ali ne i manje važan proizvod, jeste Dar masažno ulje za muškarce koje neguje i hidrira kožu bez zamašćivanja. Ovo ulje, zahvaljujući aktivnim komponentama, ima dezodorirajuće dejstvo koje se pojačava kada im se dodaju odabrana esencijalna ulja jer na koži ostavljaju jači „muški“ miris pun svežine.

Photo: www.darkozmetika.rs

Sastav: susamovo ulje, ulje koštica grožđa, bademovo ulje, eterična ulja čempresa, eukaliptusa i bora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *