Gde ići?

Mesto gde i kreativa uziva uz kafu

Izolovan od saobraćajne gužve – Na uglu Tomaša Ježa i Požarevačke malo ispod Kalenića, a iznad Bulevara, sa baštom u Požarevačkoj (pričalo se da će joj promeniti ime u ulica Dragana Nikolića – što bi celoj ovoj priči uz ‘’podršku ‘’ glumačkog barda dalo filmski epilog) nalazi se “Džak bar”.

img_1309

Nastao je sa željom da ljubitelji kafe koji prepoznaju prave ukuse i koji uživaju u kvalitetnoj kafi (100 % arabika) provode vreme u pozitivnom i opuštenom raspoloženju.
Mesto je osmišljeno sa mnogo entuzijazma, znanja i ljubavi.

img_1285

Gosti u “Džak baru” imaju veliki izbor znalački pripremljenih napitaka od kafe, napitaka od svežeg voća i povrća, vrhunskih čajnih mešavina sa zaštićenom recepturom, alkoholnih pića i aktuelnog atraktivnog kraft piva koje osvaja Beograd.
Ono sto “Džak bar” razlikuje od drugih je topla atmosfera maštovitog enterijera, inspirisanog potragom za prirodnim materijalima u urbanoj sredini.
Mladalačkom energijom spojeni su motivi tradicionalnog (sa zidova ušuškane galerije vise posteri sa likovima i motivima starog Beograda) sa savremenim eksponatima primenjenih umetnika koji ovde imaju priliku da ponude svoja dela.

img_1234

Uživanje upotpunjuje nenametljiv mix različitih žanrova muzike.
U ”Džak baru” možete provesti lepe, zanimljive trenutke družeći se sa prijateljima, društvom iz kraja ,sa svojim ljubimcem ili pronaci trenutak za sebe.
Kafa je objasnila, a i parking mesto se uvek nađe.

img_1277
img_1302Foto: Arhiva magazina Aha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *