Naš izbor

Vodimo kožu na zimovanje – NUXE

Skije – tu,
ski naočare – tu,
ski jakna – tu,
kapa, šal, rukavice – tu!

A šta je sa kožom?
I ona ide sa vama na uzbudljive ski akcije. A da bude zadovoljna, sveža i zdrava, tu je svega par saveta koji će vam pomoći na zimovanju. Izloženost kože grejnim telima koji dodatno isušuju vazduh zahtevaju upotrebu hidratantnih linija. Crème Fraiche linija pored toga što pruža koži 48h hidrataciju deluje na zaštitu kože od zagađenja (dim, prašina, smog…) i time sprečava prevremeno starenje.

Čaša vode za kožu skijaša

CremeFraiche_Serum_transparentPrirodna sinergija biljnih mleka (bagrema, žutog graška, zelenog čaja, badema, zobi, kokosa i soje) i visokotehnološkog ekstrakta crvene alge iz Baltičkog mora, čini Crème Fraîche® de Beauté, 48-časovni hidratantni i umirujući serum idealnom negom za sve tipove kože i starosna doba. Biljna mleka obilno hidratizuju i omekšavaju kožu, dok visoke koncentracije visokotehnološkog ekstrakta crvene alge te biljna hijaluronska kiselina ‘zaključavaju’ vodu u koži te deluju kao štit od zagađenja. Beli cvetovi narandže i badema te alantoin, umiruju i omekšavaju kožu.

Serum je namenjen svim starosnim dobima te tipovima osetljive i dehidrirane kože.
Sadrži 96,4% prirodnih sastojaka.
Cena: 30 ml, 3.648 din

Depositphotos_159454626_xl-2015

Sunce “sija” i zimi

Nikada nemojte otići na sneg a da pre toga niste naneli kreme sa UV zaštitnim faktorom. Oblačan dan? Uživaće koža u njemu, ne brinite, ali samo pod uslovom da ste i pod oblacima zaštitili svoju kožu.

RDM_BaumeLevres_Limited5Nežne usne za nezaboravne selfie trenutke          

Volite da delite selfie poljupce? Ne zaboravite da ovekovečite vaš poljubac na visokoj nadmorskoj visini uz nežne i hidrirane usne.

 3,2,1… Selfie poljubac!

Veoma hranljiv i obnavljajući tretman za suve i oštećene usne, NUXE Rêve de Miel® Baume Lèvres Balzam za usne, bogat je dragocenim biljnim uljima muškatne ruže, slatkog badema kao i uljnim ekstraktom nevena koji hrane, omekšavaju i regenerišu ispucale usne. Med cveta bagrema umiruje, a pčelinji vosak i vitamin E štite hidrolipidni sloj kože. Potražite u apotekama limitirano izdanje Reve de Miel Hranljivog balzama za usne.

Cena: 1.150 din

NUXE_selfie

Topla kupka, a nakon nje… mmm…

Nakon napornog skijaškog dana, kako se opustiti nego uz mirisnu i nežnu kupku i vreo čaj. Dok kožu nežno sušite nakon tuširanja, izvadite iz frižidera omiljeno mleko za telo, koje će tako hladno izuzetno prijati vašoj koži. Da, i koža tela vapi za čašom vode!

Depositphotos_16501567_xl-2015

Obilna hidratacija i umirenje kože tela

Body2015_24hrMoisturisingBodyLotion_flowerUz neodoljivo hidratantan i hranjiv NUXE BODY 24-satni hidratantni losion za telo suva i ispucala koža je prošlost.

Ulja slatkog badema, suncokreta i kokosa bogato hrane suvu kožu dok joj ekstrakt pšenice pruža vlažnost. Beli cvetovi narandže i badema omekšavaju kožu tela čineći je mekom poput svile.

Njegova tekuća tekstura je jednostavno božanstvena. Zaljubiće se u nju svi tipovi kože.

Cena: 200 ml: 2.030 din

 NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *