Film Gde ići?

Vip Kinoteka – Digitalna premijera filma “Nacionalna klasa”

Drage kolege,

Usled nepovoljnih vremenskih prilika najavljenih za subotu, 29. septembar, besplatna projekcija za javnost digitalno restaurirane verzije filma „Nacionalna klasa“ održaće se u nedelju, 30. septembra, u Svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke, umesto na Studentskom trgu. Premijera za novinare i ekipu filma, digitalno restaurirane verzije filma „Nacionalna klasa“ održaće se kako je prvobitno planirano 29. septembara, ali u Svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke, umesto na Studentskom trgu.

Više informacija šaljemo u nastavku:

Saopštenje za javnost: Usled nepovoljnih vremenskih prilika najavljenih za subotu, 29. septembar, besplatna projekcija za javnost digitalno restaurirane verzije filma „Nacionalna klasa“ održaće se u nedelju, 30. septembra, u Svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke, umesto na Studentskom trgu.

Beogradska publika će imati priliku da se u jednom od dva termina projekcije toga dana od 18:00 i 20:30, priseti kultnih replika iz jednog od najpopularnijih srpskih filmova, snimljenih u režiji Gorana Markovića. Svi zainteresovani besplatne ulaznice mogu da preuzmu na blagajni Kinoteke u Uzun Mirkovoj 1, u nedelju od 17:00.

Napomena za urednike, novinare, fotoreportere i snimatelje: Premijera za novinare, ekipu filma i ostale zvanice, digitalno restaurirane verzije filma „Nacionalna klasa“ održaće se kako je prvobitno planirano 29. septembara, ali u Svečanoj sali Jugoslovenske kinoteke, umesto na Studentskom trgu. Sve detalje, kao i satnicu događaja koja je ostala nepromenjena, možete pogledati u pozivnici u prilogu.

Molimo Vas da nam danas do 13h potvrdite prisustvo na događaju.

Hvala puno, i unapred se radujemo Vašem dolasku!

Srdačan pozdrav,

Teodora

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *