Novosti

Novi hit letnje sezone – Barcaffè Cold Brew hladno pripremljena kafa

Najnoviji svetski trend u ispijanju kafe, Cold Brew, stiže u Srbiju zahvaljujući Barcaffè-u, i to već ovog leta!Donoseći potpuno drugačiji način konzumacije u odnosu na tople kafe, Barcaffè Cold Brew je hladno ekstrahovana kafa – ona se priprema i služi hladna, što je čini različitom u odnosu na ledene kafe koje se prave sa klasičnim espresom, ali i vašim novim omiljenim osveženjem u letnjim danima.

Pošto je već stekla naklonost u brojnim zemljama širom sveta, Cold Brew se sada sprema da osvoji i naš region! Ukoliko ste među onima koji strastveno uživaju u kafi i prate sve trendove u industriji, priliku da među prvima u našoj zemlji pokrenete Barcaffè Cold Brew maniju imate u odabranim kafićima i ugostiteljskim objektima širom Srbije. Probajte je prvo u klasičnoj varijanti sa ledom, a onda uživajte i u nekim od najboljih receptura Cold Brew mix napitaka, koje su samo za vas stvorili Barcaffè eskperti. Još mnogo zanimljivih predloga čeka vas na sajtu Barcaffè.

Barcaffè Cold Brew se priprema tako što se kafa potopi u hladnu vodu i tako stoji čak 12 sati, a ova duga i hladna ekstrakcija ga čini posebnim. Osim što donosi potpuno novo, jedinstveno i hladno uživanje u ukusu kafe, Barcaffè Cold Brew karakteriše manja gorčina i niža kiselost, a pravi se od čistog, prirodnog i organskog Arabica zrna blago čokoladnog ukusa. Njen bogat ukus odlično se slaže sa mlekom, a savršeno se kombinuje i sa dodacima koji nisu uobičajeni za toplu kafu – na primer, sa alkoholom, stvarajući zanimljive koktele čiji će vas izgled i ukus oduševiti. Mogućnosti su bezbrojne, od nežne kombinacije Barcaffè Cold Brew, crne čokolade i bademovog mleka pa sve do potpuno drugačijih verzija sa dodacima sirupa u raznim ukusima.

Pronađite omiljeni ili najbliži kafić uz pomoć Barcaffè lokatora i među prvima uživajte u novom, balansiranom i osvežavajućem ukusu koji će postati pravi hit leta. Svet toplih kafa je bogat i sigurno ste ga već istražili – ovog leta, prepustite se hladnom, potpuno drugačijem Barcaffè Cold Brew iskustvu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *