Nekategorizovano

Briga o sebi i zdravlju za samo pola sata

Ubrzan način života u gradu se poslednjih godine sve više prenosi i na organizam. Suočavanje sa zdravstvenim tegobama postaje sve teže, a stalni problemi su sve prisutniji. Bol u leđima i vratu, osećaj zatezanja i težine u stomaku, nezadovoljstvo u seksualnom životu, česti odlasci u toalet (nekontrolisano mokrenje), curenje urina prilikom kašljanja i kijanja, usporeno varenje, naporno penjanje i spuštanje uz stepenice i osećaj teških nogu otežavaju svakodnevne životne aktivnosti. Ako kod sebe prepoznajete neke od ovih simptoma, velika je verovatnoća da imate slabe mišiće karličnog dna.

Predstavljamo vam rešenje za vaše tegobe – PowerChair. Reč je o stolici koja vam pomaže da brzo i bez napora ojačate svoje karlično dno i otklonite tegobe koje nastaju kao posledica sedenja i smanjenog kretanja.

Karlično dno često nazivaju i mišićem ljubavi pa tako PowerChair pomaže ne samo ženama već i muškarcima. Trening karličnog dna kod muškarca je izuzetno važan kada se suoče sa prevremenom ejakulacijom, dok ženama pomaže na dva načina. Povećava protok krvi u abdomenu što intenzivno oslobađa hormone. Ti hormoni stižu do mozga i bude seksualni impuls. Dobićete samopouzdanje i osetiti pozitivan utisak na seksualni život.

Primetićete razliku nakon samo par tretmana, a istovremeno sprečiti bolove u leđima i stomaku. PowerChai bezbedno, bezbolno i efikasno rešenje za sve one koji žele da unaprede svoje zdravlje i poboljšaju kvalitet života. U potrazi za balansom priuštite svom telu vrhunsku brigu i negu koji zaista zaslužuje.

Jaki mišići karličnog dna podržavaju uspravno držanje i snagu leđa kako bi izdržali svakodnevne izazove. Naša preporuka je LIS-AH centar, zen prostor u kome će se pored vašeg tela, tokom tretmana odmoriti i vaš um. Za više informacija posetite sajt https://www.lis-ah.com/ ili pozovite +381 64 358 2003.

Poklonite vaučere koji šalju poruku da brinete. Bilo da se radi o članovima porodice, prijateljima ili poslovnim parterima – ovo je pravo rešenje. Nijedan drugi trening ne pruža takve rezultate nakon samo 30 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *