Večera pod radnim nazivom: Šta imam u frižideru?
Ono što vam je potrebno su Aleva crni biber i kim.
Testenini koju ste normalno posolili dodajte malo Aleva kima. Paradajz pireu dodajte Aleva kim i bosiljak. Kuglicama sira, kojima ćete ukrasiti testeninu, dodajte Aleva crni biber. Zelenu salatu servirajte sa kolutovima kuvanih jaja i malo Aleva crnog bibera.
A za desert predlažemo sladoled od vanile i čokolade sa malo Aleva kima, i preliv od crne čokolade, putera i pola kašičice Aleva crnog bibera. Ako ste neko ko bira vino mesto dezerta, onda uz čašu kuvanog vina koju ste skuvali po starinskom receptu: vino+kašika šećera+karanfilić, dodajte i 5-6 zrna Aleva mlevenog bibera, i uživajte u starom – novom ukusu! Ovo je samo delić zabiberene lake večere.
Postanite AHA začinitelj! Šaljite nam neobične recepte gde ne očekujemo neki začin i najbolje ćemo nagraditi! E-mail: magazinaha@gmail.com
Naš izbor je Aleva galerija začina!