Beauty Zdrave priče

Otkviramo kada je nauka u službi lepote

Za razliku od brojnih dijeta koje često dovode do kratkoročnog uspeha i neizbežnog “jo-jo efekta”, gubitak težine sa MyaPro uređajem pruža dugoročne i održive rezultate. Uživajte u procesu mršavljenja bez naprezanja i stresa, uz tretman koji se odvija u potpunom komforu, bez napuštanja ležećeg položaja. Zaboravite na stroge dijete i iscrpljujuće treninge jer MyaPro donosi revoluciju u procesu mršavljenja i nege tela.

Ovaj inovativni uređaj kombinuje duboki ultrazvuk i fine strujne impulse, omogućavajući vam da sagorevate masne naslage dok se potpuno opuštate u ležećem položaju. Tretman se sprovodi prostoru Lis-Ah u naselju Belvil na Novom Beogradu, u prijatnoj i relaksirajućoj atmosferi.

Kako funkcioniše MyaPro?

Kroz proces koji je poznat kao “ležeće mršavljenje”, MyaPro stimuliše metabolizam masti i ubrzava oslobađanje masnih kiselina iz organizma. Masne ćelije se odvajaju i smanjuju na efikasan način, što omogućava gubitak centimetara u obimu tela već nakon prvog tretmana – i to do 5 cm! Ovaj napredni uređaj istovremeno učvršćuje kožu, razbija celulit, gradi mišićnu masu i oslobađa telo od toksina.

Jedan tretman zamenjuje dva sata treninga

MyaPro je posebno osmišljen za ciljano smanjenje masnih naslaga, posebno na problematičnim područjima. Ono što ga izdvaja od drugih uređaja na tržištu jeste mogućnost kreiranja individualnog profila za svakog korisnika. Tretman se prilagođava vašim ličnim potrebama, a parametri se kontinuirano prate i podešavaju kako bi se osigurali najbolji rezultati. Ovo je pravo rešenje za sve one koji nemaju vremena ili žive ubryanim načinom života, a žele da budu zdravi i izgledaju savršeno.

Bez strogih dijeta i napornog vežbanja

MyaPro je pravi izbor za one koji žele da postignu vitku figuru, bez rigoroznih dijeta i sati provedenih u teretani. Vaše telo će vam biti zahvalno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *