Gradski vodič

Asovi za decu – humanitarna fudbalska akcija

EXIT FONDACIJA - logo (curves)

U utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu biće održan veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda pod imenom “Asovi za decu”, u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacija i Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka  NURDOR, uz veliku podršku FK Partizana, na čijem će se stadionu i odigrati ovaj spektakl, kao i FK Crvena Zvezda, koja je svojim kontaktima podržala Simićevu akciju, a timove će predvoditi naši proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

nurdor

Timove će predvoditi naši proslavljeni treneri Bora Milutinović i Radomir Antić a na prvoj humanitarnoj All-Stars utakmici u Srbiji učestvovaće najveće zvezde srpskog fudbala Predrag Mijatović, Mateja Kežman, Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Dragan Mladenović, Ivica Kralj, Saša Ilić, Raća Petrović, Perica Ognjenović, Željko Brkić, Lola Smiljanić, Mladen Krstajić, Albert Nađ, Goran Bunjevčević, Mihajlo Pjanović, Nemanja Rnić, Đorđe Pantić, Mirko Poledica, Radiša Ilić, Ivan Tomić, Milivoje Ćirković, Bojan Đorđić, Goran Plavi Stevanović, Darko Tešović, Nikola Lazetić, Milivoje Ćirković i Darko Ljubojević, Milan Biševac, Goran Drulić, Milovan Rajevac, Nenad Lalatović , Slavoljub Đorđević…

tekma2

Glavni sudija na meču biće fudbalska legenda Miroslav Radoman, dok će pomoćne sudije biti Zoran Petrović iz Soko Banje, Dušan Đukelić iz Lazarevca i Radovan Stepanović iz Novog Sada.

Ulaznice za humanitarnu utakmicu možete nabaviti na NURDOR štandovima u SC Ušće I Delta City-ju, preko prodajne mreže Gigs Tix: knjižare Vulkan širom Srbije, Mikser House u Beogradu, Pariski magazin u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. Ulaznice će biti dostupne i na blagajnama FK Partizan pred sam događaj, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i 500 dinara za Zapad i Istok.

tekma3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *