Beauty Naš izbor

Glossip najzad u Beogradu

Prvi put u Srbiji otvorene su radnje prestižnog milanskog brenda Glossip. Reč je o vrhunskom zanatskom delu Milanskih majstora šminke i dermatologa. 100% italijanska proizvodnja od sada se može pronaći u srcu Beograda. Glossipova umetnička radionica pokrivena je svim nijansama lepote i velikom paletom od preko 500 boja koje prate trend, kako bi i beograđankama konačno kvalitetni i kreativni deo Milana, bio na dohvat ruke. Svako može pronaći svoje nijanse i tako „nedostižni“ stil najnegovanijih žena na planeti – Italijanki osetiti na svojoj koži.

GLOSSIPAHA14IMG_6685IMG_6717

Predstavnik Milanskog Brenda Glossip u Srbiji, Dominika Radaković obratila se prisutnim novinarima i poznatim ličnostima, među kojima su bile i Snežana Savić, Jelena Jovović, Dragoljub “Mićko” Ljubičić, Maja Šipovac i Nina Lečić, kao i poznate fashion i lifestyle blogerke, sa željom da originalnost, prirodnost i kvalitet italijanske Glossip šminke učini dostupnim svim beogradjankama.

IMG_6706GLOSSIPAHA10IMG_6733

Glossip u Beogradu – donosi nove nijanse i boje za svaku negovanu ženu – spremnu da prepozna, bilo da ste žena koja teži baršunastom i blistavom ili mat i intenzivnom. “Prekrivenost” italijanskih žena i ikona stila sa tog područja, su večna inspiracija.

IMG_6741IMG_6792

Glossip je obezbedio posebne popuste za maturantkinje tokom maja i juna i besplatno šminkanje u saradnji sa eksluzivnim salonom lepote Modesty Blaise. Beograd je dobio dva Glossipova prodajna mesta u Beogradu: Čika Ljubina 7 i Mercator centar (Bulevar umetnosti 4).

IMG_6639IMG_6746

FB stranica Glossip Srbija: Glossip Serbia
Sve fotografije sa otvaranja možete pogledati ovde: album

GLOSSIP_cover-_1173x786

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *