Egzotična putovanja

Gostoprimstvo iz prve ruke

Sudeći po temperaturama, leto je stiglo. Da li ste već odabrali vašu ovogodišnju destinaciju? Peščane plaže, slana voda, krema s faktorom i egzotično mediteransko voće i povrće, hlad od citrusa i masline – ostaviće iza vas stresne i hladne dane. Zaslužili ste pravi odmor, zar ne?!

Ukoliko želite da vaš odmor bude nezaboravan i ne mislite ni na šta drugo osim uživanja, prepustite se iskusnim domaćinima Hotela Philoxenia Spa 4☆ Hotel.

htl Philoxenia Spa bazenPhiloxenia Travel pruža sve da gosti osete porodičnu atmosferu, da u društvu vlasnika popiju kafu i dogovore kako će svoj odmor provesti najbolje. Vrhunsko gostoprimstvo i nezamenljiv komfor, sigurnost i miris vrta egzotičnih biljaka čiji eksterier nasleđen (a modernizovan) čini ovu priču i odmor posebnim.

9

Philoxenia Spa 4☆ Hotel vam nudi internacionalnu kuhinju, krstarenje brodom, a u dečjim aktivnostima pripremljeni su programi za animaciju, mini igralište i zabave svake vrste uz vaspitačice i mađioničare – sve to na samo 50m od mora!

Posetite agenciju Philoxenia Travel:
Bul. Kralja Aleksandra 44/2а

Kontakt telefoni – Dušica Stanić:
+381 63 15 64 333
+381 11 32 40 388
+381 11 32 41 759

foto: privatna arhiva Philoxenia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *