Gde ići?

3 predloga za opuštajući vikend sa prijateljicama

„Brz tempo života, posao, porodica, a tu su i pripreme za letovanje i sada baš nemam vremena za sebe“ – rečenica je koju većina nas ovih dana izgovara. Budući da svi želimo da odemo na odmor tek kada završimo sa planiranim obavezama, jasno je da smo tada dodatno opterećeni rokovima i pod stresom koji i te kako ostavlja posledice. A kada toliko iscrpljeni krenemo na putovanje to ume da bude pravi problem i često tih desetak dana nije dovoljno za oporavak od svega. Upravo zobg toga, neka ovaj vikend bude samo vaš! Pozovite prijateljice i isprobajte naše predloge za idealan opuštajući vikend koji je potreban svakoj od nas.

  1. Pravo je vreme za boravak pored reke ili na Adi Ciganliji. Iskoristite prednosti prirode, džogirajte, vozite rolere, bicikl, šetajte, dišite punim plućima. Obavezno napravite predah na nekom od splavova ili kafića uz reku, gde ćete uz lagani desert uživati u druženju i razgovoru.

    Foto: beopopust.rs
  2. Ukoliko vam više prijaju večernji izlasci, rezervišite omiljeni restoran, probajte nove specijalitete i uz čašu dobrog vina provedite prijatnu noć.

    Foto: kameleon.ba
  3. I za sam kraj, ali ništa manje uzbudljivo, provedite dan u kozmetičkom ili spa centru. Ništa vas neće opustiti kao dobra masaža, boravak u sauni ili na bazenu. A uredan manikir, pedikir i frizura upotpuniće završetak ovog divnog vikenda i pripremiti vas za novu radnu nedelju.

    Foto: panoramio.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *