Beauty Naš izbor

Odgovor na poziv u pomoć za predivne letnje izlaske

Rad donosi mnogo lepih trenutaka i iskustava, ali nekada poželimo da pobegnemo i na kraj sveta u želji za par dana odmora. Verujemo da ste vi svoj još davno isplanirali u želji da on bude jedan od najčarobnijih do sada. Svaka dama želi da nakon iscrpljujućih sunčevih zrakova i u najsjajnijim letnjim izlascima izgleda što zanosnije. Zato vam kao poziv u pomoć preporučujemo proizvod koji, gde god da vas vaši snovi odvedu ovog leta, nikako ne smete zaboraviti.

NUXE_3 must have proizvoda

BB barušasta krema u dve nijanse pravi je izbor za vašu kožu u letnjim danima koji predstoje. Voćni organski delikates na bazi ekstrakta breskve hidrira i omekšava kožu, dok ekstrakti organske borovnice i belog čaja štite kožu od spoljašnjih faktora i smanjuju crvenilo i hiperpigmentaciju. Zaštitu od UV zračenja (SPF 8) omogućavaju mineralni filteri, a za prikrivanje, ujednačavanje tena i matiranje zaduženi su prirodni mineralni pigmenti i puderi.

BB-Cream_montaza

Ova jedinstvena BB barušasta kremica sadrži čak 99% birano nežnih prirodnih sastojaka, bez silikona, mineralnih ulja i konzervansa. Osećaj lagodnog makeup-a na koži čini je savršeno mekom i baršunastom tokom celog dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *