Ideje za dom Kreativan prostor

Kreirajte zelenu atmosferu u svom prostoru

Studio Tufna je nastao iz ideje da bilo koju vrstu zelene površine – vrta, terase, bašte kafića, sve do uređenja enterijera biljkama možete poveriti nama.
Tim Studija Tufne cine Milena Cvjetić i Maja Dimitrovska, po profesiji diplomirani inženjeri pejzažne arhitekture i hortikulture.

IMG_6710

U privatnom ili poslovnom prostoru, neophodno je samo da pozelite vise prirodnosti i zelenina a studio Tufna ce Vam ponuditi rešenje koje će na najbolji način uskladiti vaše želje, tako da izbor biljaka odgovara željenom prostoru. Osim projektovanja i izvođenja, ne morate brinuti o samom odrzavanju biljaka u enterijeru poslovnih ili privatnih objekata.Studio Tufna njihovim redovnim odrzavanjem, ustedece Vase vreme i  doprineti osvezenju Vaseg prostora.

studio

Studio Tufna bavi se i dekoracijom svih vrsta proslava – venčanja, rođendana i korporativnih događaja. Svaki prostor i događaj je jedinstven, a mi smo tu da svaku Vašu viziju o Vašim najznacajnijim trenucima realizujemo na najbolji i najefikasniji način.
Velika pažnja posvećuje se upotrebi biljaka koje su lake za održavanje i što većoj upotrebi domaćih vrsta sezonskog cveća pri dekoraciji događaja.
Milena I Maja, upucene su u svetske trendove pejzažne arhitekture i hortikulture, i vrlo rado će sa Vama podeliti svoje mišljenje i dozvoliti da zajedno dođete do najboljeg idejnog rešenja.

IMG_7155

Prostor je kompletan tek kada u njemu postoje biljke, bilo da se radi o vrtu, terasi, poslovnom prostoru, ili cvetnoj dekoraciji proslava, a mi smo tu da bilo koju vašu zamisao sprovedemo u delo.

14112127_10208567879809151_1904574331_n

Na Vama je samo da vizualizujete svoje želje i učinite svoj život originalnijim i zelenijim
Ponekad je dovoljno da za ideju pokažete fotografiju koju ste negde u svetu snimili, a želite baš to, ili neke zelene zanimljivosti iz hortikulture sa interneta koji će studio Tufna pretvoriti u stvarnost.

logoFoto: Arhiva studio tufna
www.studiotufna.com
studio.tufna@gmail.com
Kontakt telefon: 062/477-731

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *