Anti-age savetnik Beauty

Kada početi sa prvom antirid kremom ?

Kako je koža oko očiju mnogo tanja od ostatka lica sklonija je starenju, a ujedno i alergijskim reakcijama. Koža u predelu oka ima mnogo manje lojnih žlezda, pa je i to jedan od razloga zašto je neophodno korisititi hidratantne kremice namenjene isključivo nezi kože oko očiju.
Mimika lica pa čak i treptaji u velikoj meri utiču na stvaranje bora. Kako očni mišić reaguje i onda kada govorimo i smejemo se prateći celokupnu mimiku lica, koža oko oka je područje koje je vrlo sklono borama. Pored mimike na njihov nastanak utiče i sunce, ali ništa manje ni spoljašnji uslovi. Smog, stres i pušenje utiču na vezivno tkivo i stanjuju kožu što je okidač za nastanak bora.

nirvanesque_smoothingeyecontourcream_flower

Kada početi sa upotrebom antirid kremice?

U nedostatku većeg broja lojnih žlezda u području oka koža se vrlo brzo suši, a time i nastaju bore usled nedovoljne hidratacije. Prokrvljenost oka u zoni kože je slabija , a usled umora mikrocirkulacija krvi i limfe se još više usporava pa dolazi do otečenosti, tamnih kolutova i gubitka sjaja.
Biološki proces starenja počinje oko 25. godine, ali može uslediti i ranije. Koža počinje sporije da se obnavlja, gubi na hidrataciji, menja se struktura kolagena i pojavljuju se prve sitne borice oko očiju. Stoga mnogi smatraju da je pravo vreme za prvu okoloočnu kremu oko 25. godine.

Zaustavite prve znakove starenja

nirvanesque_smoothingeyecontour_white

Bore smejalice ne moraju ostaviti tragove na našoj koži jer nam u pomoć stiže neverovatna moć biljaka.
Inovativna formula Nirvanesque® Yeux Kreme protiv prvih znakova starenja oko očiju, zahvaljujući ekstraktu cveta božura i modrog lotusa, semenkama maka i korenu belog sleza sprečava nastanak prvih bora smejalica.
Ova lagana nemasna kremica bogata je nežnim, bisernim česticama, korektivnim pigmentima i biljnim kofeinom koji deluju protiv tamnih podočnjaka te ultra-hidratantnom hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla koja popunjava već postojeće bore oko očiju.
Rezultat je trenutno bistar i svež, mladalački pogled.
Cena: 1.990,00 din
NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.
http://www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *