100% prirodno Zdrave priče

All nut Brend – Zdrav trend

Prirodna receptura, ljubav prema prirodi i ljudima kroz ulje koštice šljive iz Srbije.

Osnovni sastojak All nut proizvoda je ulje koštice šljive, koje se dobija hladnim ceđenjem jezgra koštica šljive iz Srbije.

img_1970

All nut ulja obogaćuju jela i poslastice, ali svoju primenu nalaze i u prirodnim kozmetičkim proizvodima visokog kvaliteta.

 Hladno ceđena ulja su poznata po svojim izuzetnim hranljivim svojstvima, ali i punom i neobičnom ukusu. S obzirom na to da se ova ulja dobijaju mehaničkim postupkom pri temperaturi koja ne sme prelaziti 50° stepeni, ona zadržavaju svu punoću i hranljivost plodova od kojih su napravljeni.

img_2069

Osim što predstavljaju izvor energije, redovnim korišćenjem ovih ulja u ishrani doprinosi se boljem zdravstvenom stanju organizma. All nut u svom asortimanu ima nekoliko vrsta hladno ceđenih ulja: ulje koštice šljive, ulje lešnika, ulje koštice kajsije.

dsc_3304

Hladno ceđena ulja dragoceni su sastojak preparata za negu kože.

dsc_3314

All nut kozmetika u celosti je rađena rukom. Izrada je u malim serijama, da bi proizvodi uvek bili sveži i isključivo nastaju od prirodnih sastojaka. Proizvodi nemaju veštačku boju, mirise, parabene, sulfate i stetne konzervanse već sadrže najkvalitetnija hladno ceđena i etarska ulja.

dsc_3305

Radnja All nut Brenda odiše specifičnošću proizvoda i oplemenjena je ručno rađenim detaljima. Samim tim na listi je raznih turističkih priručnika i vodiča kroz Beograd. Ne morate biti kupac All nut proizvoda da bi posetili radnju All nut Brenda. Vlasnici i proizvođači All nut proizvoda, ugostiće Vas i sa Vama podeliti savete o primeni i lekovitom dejstvu njihovih prirodnih proizvoda, možete popiti čaj od zove, pa čak i domaću srpsku tradicionalnu rakiju.

belgrade-3

All nut kozmetika u celosti je rađena rukom. Izrada je u malim serijama, da bi proizvodi uvek bili sveži i isključivo nastaju od prirodnih sastojaka. Proizvodi nemaju veštačku boju, mirise, parabene, sulfate i štetne konzervanse, već sadrže najkvalitetnija ceđena i etarska ulja.

all-nut-products

Porodična manufaktura i pažljivo odabrane sirovine, proverena tehnologija, gostoprimsto i tradicija su najbolja preporuka da probate i zauvek ostanete verni recepturi All nut kuće.

 

 www.allnut.rs                                                                                  Čumićevo sokače, lokal 25

Foto: Arhiva All nut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *