Gde ići? Gradski vodič

Humanitarne VIP karaoke

Dobra volja i veliko srce, a glas….zar je važno? 

Jedna sjajna tradicija se nastavlja… Poznate ličnosti srpske javne scene ponovo su se ujedinile u jednoj, humanoj ideji – da pomognu onima kojima je to najpotrebnije.

Takmičenje IMMO VIP karaoke, se i ovog puta održalo u domu dobre energije, IMMO Outlet Centru na Novom Beogradu.

U ovom takmičenju, koje je mnogo više od obične zabave sa karaokama, nema pobednika i poraženih, dobrih i loših pevača, već samo ljudi dobre volje i velikog srca koji su došli da se dobro zabave, pruže dobar provod publici i pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

foto-nele-kaiman-4

Žiri su ovog puta činile pevačice Ivana Jordan i Dragica Radosavljević Cakana, muzičar Neša Galija, novinarka Tanja Vojtehovski, kreatorka Suzana Perić, glumica Marija Petronijević, pisac Branko Rosić, TV voditeljka Irina Kruška, čuveni radio voditelj Igor Brakus, TV lice Ivan Golušin, novinar Saša Jovanović, psiholog Danijela Tiosavljević, muzičari Filip Pat i Veljko Kuzmančević, muzički producent Boris Nikolić, pisac Dejan Katalina, kao i neizbežna i sveprisutna Nada Macura. Program su vodili Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.

foto-nele-kaiman-3

foto-nele-kaiman-9

Pobednik-glumac Ivan Tomić vrhunskim glumačko-pevačkim nastupom oduševio je žiri i zasluženo pobedio. Pobednik je odlučio da donaciju od 50.000 dinara pokloni organizaciji Liceulice, koja realizuje praktične programe direktne podrške marginalizovanim grupama, sa ciljem njihove veće ekonomske, kulturne i socijalne uključenosti.

foto-nele-kaiman-18

Foto arhiva: Nele Kaiman 

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *