Muzika

Lepota urbanog zvuka

Muzičko kreativni sudar života naizgled obične mlade majke i autorskih pesama, govore o Ani Stanić više od nje same. Njena hiperaktivnost i brojni talenti vezani za modu, enterijer, a ipak iznad svega za muziku, čine je najprepoznatljivijim ženskim pop izvođačem na ovim prostorima. Njena neobičnost je da se neprestano menja, i da je u tim traženjima hrabra jer uvek napravi novu „priču za pamćenje”. Svoje nastupe i spotove obeležila je ispunjenim očekivanjima publike i prepoznatljivim urbanim, a sa druge strane hedonističkim stilom. Na putu ka uspehu uvek je „pazila šta sanja”, ali nije mogla dalje od njega, čoveka sa kojim uživa u braku i uz koga zajedno sa njihovim sinom Vukom, dočekuje sa radošću svaki „sunčan dan”. Takav život i ritam pretočen u note sa bezbroj sportskih aktivnosti, čine je ostvarenom i ponosnom.ana-stanic

Šta je ono što Vas čini najponosnijom?
Najponosnijom me čini moj sin Vuk. Presrećna sam što sam postala majka i uspela da osnujem porodicu. Svakako da to nije lako u ovom sumanutom vremenu. Smatram da je uspeh kada uz javni posao i stil života koji sam vodila ipak pronađem „mirnu luku”, posvetim se porodici i uživam u svemu onom što donosi porodični život.

Važite za ženu od stila koja ume da iznese dosta odevnih kombinacija. Šta za Vas znači moda i kako je ona ušla u Vaš život?
Oduvek mi je bilo važno šta ću da obučem. Moram da priznam da sam sa nekih dvadeset godina pravila i neke greške po tom pitanju, ali onda sam počela da obraćam pažnju na ulični stil devojaka u Parizu, Njujorku… i shvatila sam da mi odgovara ležerniji stil. U trenutku se desi da shvatiš šta je ono što kupuješ, a posle ne nosiš. Ključno je prepoznati u kojim stvarima se osećaš dobro. Potrudite se da se u stilu koji izaberete osećate seksi, i da ne odstupate od sebe. Nikada nisam bila ljubitelj „trenutnih” stvari koje posle jedne sezone ne možeš ni u šta da uklopiš, pa mislim da su klasični odevni predmeti prosto neprolazni. Pitanje stila je da pronađeš sopstveni način da se iskažeš, a da ne upadaš u masu.

Tekst: Ljiljana Budić Stanković i Stefan  Mihajlovski

Foto: Marko Sovilj

Ceo intervju možete pročitati u novom broju Aha magazina –

januar / februar 2017 IX broj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *