Beauty Fashion & Beauty Nekategorizovano

Prateći Vaš rad, videla sam da za tretiranje celulita koristite Med2 Contour?

unnamed_mini

Celulit nije samo estetski, već i zdravstveni problem. Različiti su faktori koji dovode do ove pojave – genetska predispozicija, hormonski disbalans, zamor, stres, nezdrave životne navike, predugo sedenje, odsustvo fizičke aktivnosti.

U principu, koji god da je uzročnik, neminovno dovodi do zastoja u eliminisanju toksina i masti iz organizma pa na taj način dolazi do zadebljanja vezivnog tkiva, a samim tim stvaranja takozvane “pomorandžine kore“.

Sa Med2 Contourom, tkivo i masne ćelije se uz pomoć vakuuma fiksiraju u aplikator između dve ultrazvučne glave. unnamed (2)_mini

Zajedničkim delovanjem dva međusobno usklađena ultrazvuka, u tkivu se stvara puno mehurića koji sve više rastu, da bi se u jednom trenutku smanjili dok ne imploidiraju. Na taj način dolazi do oslobađanja velike količine nergije koja oštećuje membranu masnih ćelija i oslobađa masne kiseline i tigliceride.

Kroz proces metabolizma taj višak se eliminiše iz organizma, a limfnom drenažom se ovaj postupak dodatno pospešuje. Koliko je tretmana potrebno, zavisi od tipa celulita i stanja regije koja se tretira. U proseku je to 5 tretmana u seriji koji se izvode na nedelju dana.

Najvažnije je to što se dobijeni rezultati mogu održavati dok god se osoba pridržava zdravih životnih navika i upravo je to prednost ovog neinvazivnog tretmana koji je odobren od FDA za sigurnost po zdravlje.

unnamed (1)_mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *