Gde ići? Gradski vodič Putovanje koje me je promenilo

Sigurni uz AMS Osiguranje: Zaključite polisu Kasko osiguranja

voznja-auta-575x306-crop-2-1_mini

Koliko puta vam se dogodilo da oštetite automobil prilikom parkiranja, vožnje ili da to učini neko ko je upravljao vašim vozilom? U ovakvim situacijama mi smo vaš najbolji prijatelj.

Samo za vas kreirali smo cenovno prihvatljivu uslugu kojom ćete na najbolji mogući način zaštiti vaš automobil, dok ćete istovremeno štedeti i vaš novac.

Zaključite polisu Kasko osiguranja kod nas i osigurajte svoje vozilo od brojnih rizika kao što su poplava, požar, pad fasade i drveća na vaš automobil, krađa ili saobraćajne nezgode, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ova vrsta osiguranja veoma je korisna jer vam se, ukoliko je ugovoreno, šteta isplaćuje u najkraćem mogućem roku čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja.

AMS Osiguranje misli na vas i zato smo odobrili plaćanje premije u 12 mesečnih rata, dok za plaćanje u celosti dajemo i dodatni popust.

Podsećamo sve vozače da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas dobijate na poklon AMSS Super člansku karticu za besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope, čitavih godinu dana. Kao član AMSS stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i mnoge druge pogodnosti.

Odaberite najsigurniji vid zaštite svog vozila i istovremeno štedite novac! Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 podajnih mesta širom Srbije. Za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 0800-009-009 ili putem sajta www.ams.co.rs .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *