Anti-age savetnik Beauty Fashion & Beauty Naš izbor

Zategnutija koža sa manje bora

Svaka žena je u jednom trenutku života u potrazi za idealnom negom protiv starenja. U zavisnosti od godišnjeg doba, potreba kože i biološkog, hormonskog ili starenja pod uticajem načina života, potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age negu. Vichy istraživanja neprestano produbljuju znanje o starenju kože i stvaraju izuzetno delotvorna dermokozmetička rešenja revolucionarnih tekstura i prijatnosti, prilagođena čak i osetljivoj koži. Upravo takvo rešenje pruža linija Liftactiv. Ramnoza, hijaluronska kiselina i retinol su neki od najsnažnijih aktivnih sastojka linije Liftactiv koja omogućava efekat liftinga i biološko delovanje protiv dubokih bora i gubitka čvrstine kože. Za zategnutiju kožu sa manje bora iskoristite posebnu Vichy promociju i pri kupovini odabrane anti-age nege na poklon dobijate tri proizvoda: Vichy mineralizovanu termalnu vodu (50 ml), Pureté Thermale 3U1 za čišćenje lica (15 ml) i uzorak pudera (1 ml).

SASTOJCI KOJE BORE NE VOLE

Uticaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje i sami primećujemo. Reč je o naučnoj stvarnosti usko povezanoj sa hrono-biologijom kože. Umorna koža lica uveče je znak njenog starenja tokom dana. Vichy je klinički i objektivno izmerio starenje kože tokom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njena čvrstina se smanjuje, a bore su izraženije. Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tokom čitavog dana. Za tu borbu iskorstite efikasne „borce“ poput ramnoze, hijaluronske kiseline, retinola, koji se najlakše mogu pronaći u proizvodima linije Liftactiv.

MONOSAHARID RAMNOZA je prirodni biljni šećer i osnovni aktivni sastojak linije Liftactiv Supreme. U dnevnoj kremi Liftactiv Supreme se nalazi u dozi od 5%, a u Liftactiv Serumu 10 Supreme od 10%. Ramnoza ima jedinstvena anti-age svojstva, jača strukturu kože i deluje na znakove starenja. Redovnom upotrebom koža postaje punija i čvršća, a bore se vidljivo smanjuju. Ojačana struktura kože lakše odoleva uticajima iz okoline koji uzrokuju starenje kože. Za potpunu anti-age rutinu ne treba zaboraviti i na područje oko očiju. Ovaj cenjeni sastojak, ramnoza, u kombinaciji sa ceramidima nalazi se i u proizvodu Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice i vidljivo oblikuje pogled do samog vrha trepavica kroz efekat liftinga kože, trenutnog osvetljavanja i jačanja samih trepavica.

VICHY-Neovadiol_paket_mini (1)VICHY-Liftactiv_paket_mini

HIJALURONSKA KISELINA ima sposobnost vezivanja i zadržavanja velike količine vode što sprečava gubitak čvrstine i elastičnosti dermisa. Međutim, nivo ove prirodno prisutne kiseline u koži se sa godinama smanjuje. Dokazano je da starija koža u epidermisu ne sadrži hijaluronsku kiselinu. U formulaciji nege za kožu hijaluronska kiselina deluje na punoću kože, vidljivo ublažava tanke linije i bore i umiruje kožu. Fragmentisana hijaluronska kiselina nalazi se u Vichy Liftactiv Serumu 10 za mladoliku kožu već posle prve kapljice.

RETINOL, oblik vitamina A, nije neophodan samo za kožu, već i za zdrave zube i kosti. Ispitivanja su pokazala da retinol podstiče proizvodnju polisaharida koji zadržavaju vodu u koži i povećava proizvodnju kolagena. Poznato je da retinol smanjuje pojavu tankih linija i bora i da izglađuje površinu kože za nežan i hidriran izgled. Isprobajte Liftactiv Advanced Filler koncentrisanu Vichy negu sa čistim retinolom za ciljano tretiranje dubokih i vertikalnih bora.

ADENOZIN I KOFEIN – Adenozin izglađuje kožu i time sprečava pojavu malih bora tokom dana i deluje protiv izražajnih bora. S druge strane, kofein deluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimuliše, regeneriše i pomaže u sprečavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno deluju protiv starenja kože tokom dana. Isprobajte delovanje oba sastojka u Liftactiv Supreme dnevnoj kremi koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi, trenutno pružajući utisak glatke i ujednačene površine kože. Tokom dana obezbeđuje svež i odmoran izgled kože sve do uveče, a dugoročno deluje protiv bora i gubitka čvrstine kože.

VICHY-Idealia_paket_mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *