Egzotična putovanja Gde ići? Putovanje koje me je promenilo

Živite bezbrižan život uz AMS Osiguranje

Činjenica je da mnoge stvari u životu ne možemo predvideti, ali nekada je dobro misliti unapred. Izaberite najsigurniji vid zaštite vašeg vozila koji vam nudi AMS Osiguranje, i počnite da živite bezbrižan život. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu i uz najpovoljnije cene i usluge na našem tržištu, zaključite polisu Kasko osiguranja.

Kakso osiguranje spada u dobrovoljna osiguranja i može da se zaključi kao potpuno, dopunsko ili delimično, a zaključivanjem ove polise osiguranja kod nas, pokriveni ste od brojnih rizika. Kakso osiguranje vam pruža zaštitu od saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Eventualna materijalna oštećenja biće pokrivena u najkraćem roku i premiju možete platiti u dvanaest mesečnih rata, čime je vaš budžet dodatno rasterećen, dok se za plaćanje u celosti odobrava dodatni popust. Ova vrsta osiguranja je veoma korisna, jer vam se šteta isplaćuje čak i kada ste vi krivac za nastala oštećenja. AMS Osiguranje vam savetuje da odmah po nastanku štete na autu o tome obavestite MUP. Tako ćete upotpuniti prijavu odštetnog zahteva svojoj osiguravajućoj kući, a preporučujemo da ne popravljate auto dok se ne uradi procena i prijava štete.

Ne zaboravite da uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas na poklon dobijate i Super člansku karticu Auto-moto saveza Srbije, kojom ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope, čitavih godinu dana. Kao član Auto-moto saveza Srbije stičete pravo na besplatno šlepovanje u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode, popravke vozila na putu ili prevoz do najbližeg servisa, kao i hotelski smeštaj u slučaju saobraćajne nezgode.

Neka vam briga o sopstvenom automobilu postane dobra navika, a za sve ostalo stojimo vam na raspolaganju na preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.

Kasko_207x134.5 (1)_mini

Za dodatne informacije možete nas pozvati na broj telefona 0800-009-009, ili posetite sajt https://www.ams.co.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *