Egzotična putovanja Gde ići? Gradski vodič Kreativni turizam - Srbija Putovanje koje me je promenilo

Putujte potpuno rasterećeni uz AMS Osiguranje!

Rešili ste da odmor provedete u inostranstvu? Ne zaboravite da se pre polaska na put osigurate od brojnih nepredviđenih situacija, jer su troškovi lečenja u drugim zemljama veoma skupi.

Rizik da vam se dogodi nezgoda ili da se iznenadno razbolite dok ste na putu je velik i zato ne prepuštajte stvari slučaju. Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju i za samo 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.848 dinara za isti vremenski period.

Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platićemo mi.

Da biste u potpunosti bili rasterećeni na odmoru, ne dozvolite da razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok ste vi na putovanju. Kod nas možete, po veoma pristupačnim cenama, osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i na vaš budžet i zato smo vam omogućili dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

Neke stvari je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!

logoAMSO_600x270

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *