Ideje za dom Kreativan prostor

Grohe Rainshower® Smartcontrol – 3D tuširanja

GROHE Rainshower® SmartControl_ omogućava 3D tuširanje: _Drücken,
Drehen, Duschen_ – nemačke su reči za _pritisnuti, okrenuti, tuširati se_. Inovativna tehnologija ovog sistema čini personalno prilagođavanje doživljaja tuširanja jednostavnijim nego ikada. Ovo rešenje temeljeno, na principu „sve u jednom”, ne ostavlja snažan
utisak samo zbog svoje inovativne tehnologije. Organski dizajn takođe daje kupatilu moderan izgled i stvara odgovarajuću atmosferu za opušten doživljaj tuširanja.

INTUITIVAN I UDOBAN RAD

_GROHE Rainshower® SmartControl_ upotrebljava jednostavan i lako razumljiv sistem sa tri dugmeta koji omogućava upravljanje i nameštanje svih željenih načina tuširanja. Kombinovano dugme za pritisak i okretanje pokreće protok vode i upravlja njegovim volumenom. Njegova nazubljena površina omogućava jednostavno okretanje čak i
mokrim prstima. Za zaustavljanje protoka vode korisnik mora samo ponovo pritisnuti dugme, a izabrana postavka protoka vode ostaje zapamćena za sledeće tuširanje.
Vrstu raspršivanja mlaza moguće je takođe odabrati direktno pritiskom dugmeta, što znači da podešavanje glave tuša više nije potrebno. Kombinovanje nekoliko vrsta raspršivanja, na primer nežnog raspršivanja _GROHE PureRain_ i stimulišućeg raspršivanja _TrioMassage_, takođe je jednostavno. Raspršivanje _TrioMassage_ kombinuje delovanje dve masirajuće mlaznice za raspršivanje sa dinamičnim raspršivanjem _GROHE Bokoma_. Prebacivanje između nadglavnog i ručnog tuša podjednako je jednostavno, a vrši se opet pritiskom na odgovarajuće dugme. Sve kontrole označene su razumljivim simbolima za intuitivno upravljanje, što čini ovaj inovativni sustav za tuširanje zgodnim za upotrebu.

IMG_5750_mini (1)

NOVA FLEKSIBILNOST U SEKTORU TUŠA

Kako bi stvorio vrhunski doživljaj tuširanja, sistem kombinuje nadglavni (zidni) tuš _GROHE Rainshower® 360 DUO_ i ručni tuš _GROHE Power&Soul_®. Sa dimenzijama 360 x 220 milimetara nadglavni tuš u obliku romba savršeno odgovara prirodnom toku linija upravljačke jedinice. Metalna prednja strana tuša upotpunjuje njen sofisticirani
izgled.

_GROHE Rainshower® SmartControl_ uskoro će biti dostupan i u MONO izvedbi. Iako upotrebljava praktično istu tehnologiju upravljanja vodom kao i DUO verzija, ovaj model imat će samo dva dugmeta s obzirom na to da će nadglavni tuš imati isključivo nežni _GROHE PureRain_ kao vrstu mlaza.

IMG_5700_mini

PROVERENE TEHNOLOGIJE TVRTKE GROHE ZA SIGURNO TUŠIRANJE

Sistem za tuširanje GROHE Rainshower® SmartControl opremljen je tehnologijom GROHE TurboStat®. Metalna ručica termostata omogućava postavljanje i prilagođavanje temperature vode. Željena temperatura dostiže se u roku delića sekunde i održava se dosledno čak i u slučaju promeljivog pritiska vode u cevima. Sigurnosnu dugme _SafeStop_ onemogućava korisnicima slučajno povećavanje temperature vode na više od 38 stepeni. Osim toga, proverena tehnologija _CoolTouch®_ uklanja rizik od opekotina tako što sprečava zagrejavanje izloženih metalnih površina.

Za dodatnu udobnost pri tuširanju vrh upravljačke jedinice služi kao polica za šampone, gel za tuširanje i druge proizvode za negu tela koji se mogu odložiti na policu tuša _XL EasyReach_. Polica je izrađena od neprobojnog stakla i može se odvojiti ukoliko je potrebno njeno temeljno čišćenje, što je još jedan primer funkcionalnosti prilagođene korisniku uklopljene u zanimljiv futuristički izgled.

IMG_5667_mini               IMG_5531_mini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *