Egzotična putovanja Gde ići? Inspiriši se Putovanje koje me je promenilo

Otkrijte Crnu Goru iz vazdiha!

Da je helikopterska revolucija započela u zemljama regiona, to ste verovatno već čuli. Na sajmovima turizma u Beogradu i Dubaiju ove godine apsolutna preporuka za turiste koji će posetiti Crnu Goru jesu ture razgledanja Crne Gore iz vazduha.

Kompanija Airways Scenic & Charter jedina je licencirana za helikopterske transfere i organizuje ture razgledanja Crne Gore iz vazduha helikopterom, iznajmljuje avione za privatne čartere u celom regionu. Laura Protat poreklom iz Italije, već dve godine živi u Crnoj Gori rekla je za naš kreativni magazin: „Biti pilot je investicija u budućnost. Na svetskom nivou postoji potreba za 500000 pilota u narednih 20 godina što jeste veliki prostor.

Ana-01_mini

Ljudi žele da lete, i vole da lete, da istražuju nove zemlje i destinacije. Posao pilota da im te želje omogući i učini sigurnim. Ovog leta rezervišite vašu desetominutnu turu Tivatskim ili petnaestominutnu turu Bokokotorskim zalivom, a za najhrabrije je osmišljena dvadesetpetominutna tura iznad Svetog Stefana ili iznad Kanjona reke Tare.

Airways Scenic & Charter je deo Airways Aviation, svetski poznata grupacija za treniranje pilota sa bazom u Velikoj Britaniji, Oksfordu, Crnoj Gori, Španiji, Dubaiju i širom sveta koja izdaje licence za pilote. Rezervišite vašu turu: +382 68 010 999

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *