Fashion & Beauty Modna pravila Naš izbor

Plava košulja sa potpisom

konstantin-kosulje

plava kosulja4_mini

Zlatno doba plave košulje ne prestaje, ona je obavezni deo muškog plakara i provereni komad odeće, koji svakog muškarca čini sigurnim i modno tačnim. Plava košulja u svim nijansama neba od najsvetlije do one plavo plave, gde su dozvoljeni svi dezeni (štraftice, crtice,reljef…) i strukture, do one glatke i glamurozne što je i statusni simbol.

Muška populacija, stavlja je na spisak obaveznog prtljaga, koji se odnosi na odlazak na poslovni sastanak, bilo koje vrste. Ono što izdvaja Konstantin plavu košulju i čini je unikatnom je personalni izbor.

Dovoljno je da u butiku ovog brenda u katalogu izaberete nijansu, vrstu, dezen, i sastav pa zatim kragnu i manžetnu i vi ste završili svoju personalnu košulju na način koji zaista nigde na ovim prostorima ne postoji.

plava kosullja 2_mini

Ono što od plave košulje još možete očekivati je da su materijali savršeni jer se ne peglaju i da su vaši inicajali na njoj više od poruke.

Bilo da ste sami izabrali svoj nedeljni set plavih košulja ili je to uradila osoba koja brine o vašem ozbiljnom poslovnom i privatnom izgledu, Konstantin košulja po meri je košulja kojoj ćete se uvek vraćati i uvek nešto kreirali kako bi ste lično učinili posebnom.

plava kosulja 3_mini

 Facebook:https://www.facebook.com/tex.konstantin/

Sajt: https://www.konstantin-tex.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *