Fashion & Beauty Naš izbor

Sve nijanse sive…. košulje

Muški garderober, bar kad su košulje u pitanju, mogo više govori o vlasniku nego što on hoće da prizna. Posle crvene, bele, i plave o kojoj smo pisali, jedna od proverenih kombinacija gde vaš muškarac nikad neće pogrešiti, ako nije čovek koji tačno zna šta hoće je SIVA.

Siva boja košulje je kao i siva u enterijeru, jedna od najtradicionalnijih boja gde nikad nećete pogrešiti u kombinovanju, kao što to rade Italijani. Čak i kad spojite sa svim nijansama bež, drap, pa i braon. Ali, ma kako bila savršena za kobinovanje i kod sive postoje pravila. Muški orman mora da sadrži svetlo sivu, sivu koja po farman karti to i jeste i najtamniniju sivu koja “teži da zameni” crnu.

IMG_0539_1280x853 (1)_mini (1)

Siva košulja je dobra i kad poklanjate, ona nema godine, nema zanimanje, profesiju i nema prilike gde je ne može poneti. Ona je nepogrešivo elegantna, smirena i kreativna. Samo će vaš manglupski  crveni džemper od kašmira uparen sa njom izgledati šmekerski, a sivo odelo vrhunski elegantno.

Ako ste pomislili na “Sve nijanse sivog” onda to nije do nas, razmislite zašto baš sivo.

Najduhovitije odgovore na pitanje ” Kad na svom muškarcu vidim sivu košulju, ili kad poželim da mu kupim istu, pomislim na…?” nagradićemo

Vaše odgvore nam šaljite na: redakcija@ahamagatin.rs

Facebook:https://www.facebook.com/tex.konstantin/
Sajt: https://www.konstantin-tex.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *