Zdrave priče Zdravo telo

Personalni Like Pilates

Like pilates je jedinstven sistem vežbanja po programu koji je osmišljen posebno za Vas, on ulazi pod kožu, vraća samopouzdanje, koriguje kičmu i postaje stil života. U prijatnom ambijentu pilates studija koji se nalazi u mirom rezidencijalnom delu grada, na Dedinju, uživaćete u pilates vežbama koje su ciljano osmišljene, bez obzira da li želite da popravite pokretljivost Vašeg tela, smanjite telesnu težinu, popravite držanje, otklonite bolove u leđima ili želite da se vratite u trening posle porođaja. Osnivač ovog jedinstvenog koncepta je Nađa Hadžistević, sertifikovani pilates instruktor, sa diplomama koje je stekla kako prošle, tako i ove godine u Americi.Edvard Nalbatjan

Sa željom da ljubiteljima vežbanja omogući da treniraju po programu koji je prilagođen njihovim potrebama i zahtevima. Kao life coach, Nađa Vam pruža stručnu podršku ne samo u vežbanju, nego i brojne korisne savete o zdravlju i životu. Pored nje kao predavača, svi instruktori su obučeni po licenci Balanced body metode. Pilates je jedinstveni metod koji je dizajnirao Jozef Pilates, pre gotovo jednog veka. Iako su naizgled vrlo jednostavne, pilates vežbe se izvode pravilno, precizno i polako i veoma brzo pokazuju fantastične rezultate koje nećete moći da ne primetite na Vašem telu.

Dodavanjem opterećenja putem posebnih opruga, intezitet vežbanja se menja, zbog čega se radi na spravama naziva i „pilates teretana”. Like pilates je prilagođen svima, bez obzira da li ste početnik, u top formi, profesionalni sportista, žena ili muškarac. U skladu sa Vašim mogućnostima, njihov stručni tim osmisliće poseban plan treninga, koji se sprovodi isključivo individualno. Postoji mogućnost kombinovanja vežbi na parteru i na spravama. Ukoliko više volite da trenirate u društvu sa mamom, ćerkom, drugaricom, postoji i mogućnost vežbanja u grupi od maksimalno 5 osoba.

To podrazumeva da svaki član grupe izvodi vežbe koje su prilagođene njegovim potrebama, u zavisnosti da li ga bole leđa, koleno, ili je u pitanju predugo sedenje u kancelariji, ili jednostavno želite da budete u formi. Posebne grupe su posvećene trudnicama tj. Natal pilates ili post natal pilates. Takođe, pilates čas može da bude održan na engleskom, španskom i nemačkom jeziku. Nakon pilates treninga osećaćete se puni energije, odmorni i vitalni, uz značajnu uštedu vremena, jer ćete sve obaveze obavljati mnogo brže nošeni poletom sa časa. Negujemo zajedno osećanje sreće i zadovoljstva kroz zajedničko vežbanje i druženje noseći ga u novi dan. Edvard Nalbatjan (2)
Like Pilates, Boška Petrovića 3, ulaz 2, stan 4, Dedinje, Beograd , www.likepilates.com

Foto: Edvard Nalbatjan i Vladimir Živojinović

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *