Gde ići? Gradski vodič

Predstava voz 100.put pred publikom

Predstava Voz, Kormaka Makartija u kojoj igraju Sergej Trifunović i Voja Brajović 100. put pred publikom 8.10. u 20 časova otvara novu sezonu Zvezdara teatra!
Impresivna, intenzivna, upečatljiva, intelektualna, filozfska, univerzalna priča, izuzetan tekst, maestralni glumci, čist talenat, jedinstveno iskustvo samo su neke od impresija koje smo dobili od gledalaca za ovih prvih sto izvođenja.

IMG_4637 (Small)_mini
Predstava je gostovala na značajnim festivalima u zemlji i regionu i osvojila mnoge važne nagrade u Rijeci, na Cetinju, u Nikšiću, Sarajevu, Aleksncu.
Sjajni glumački duo, kroz odličan tekst i fantastičnu igru otvara mnoge teme i pokreće na razmišljanje o raznim akspektima života.

IMG_4582 (Small) (1)_mini
Voja Brajović je radeći kao reditelj i glumac na ovoj predstavi istakao „… jedino što želim ovom predstavom je da izazovem kritički odnos i svest o tome kuda ovaj svet ide. I naravno, pre svega, čovekoljublje, koje ima veliku moć da spreči propast civilizacije. Po mom mišljenju, najbolji lek za čoveka i njegovo najjače oružje je kultura, čiji su najvažniji segmenti umetnost i reč.“
Glumac Sergej Trifunović je pripremajući predstavu rekao: „Ovo nije pozorišna predstava. Ovo je nešto sa čime ćemo se svi mi, sudarati do kraja života, tog voza bez konduktera, kome se početna, krajnja i usputne stanice, ne mogu znati.“

IMG_4606 (Small)_mini

Ulaznice za oktobarska izvođenja su od danas u prodaji! Predstava Voz će biti izvedena i 17, 25, i 26.10.
U Zvezdara teatru možete kupovati ulaznice i ostvariti lične popuste i putem sajta www.zvezdarateatar.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *